Menu

Fotbal

Belgická liga

KV Oostende – Club Brugge KV

2:1

konec (1:0)

18.05.2017, 20:30 • Versluys Arena, Oostende • O titul • Tomáš Kubečka

Tipsport: 4.05 3.85 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:28:36)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:10. Rohy: 4:3.
Je dobojováno! Bruggy nezvládly utkání na půdě Oostende a přícházejí o šanci na zisk mistrovského titulu! Domácí celek se v první půli ujal vedení zásluhou Davida Rozehnala! Po přestávce Oostende dlouho kontrolovalo hru, ale Wesley dokázal dvacet minut před koncem vyrovnat! Bruggy se dokonce mohly dostat do vedení, ale na brankové čáře zachránil Oostende Siani. V 83. minutě podcenili obránci hostů akci domácího celku a Akpala pěkným obloučkem překonal bezmocného Horvatha.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Další centr jen prolétl pokutovým územím. Hosté stále zůstávají u míče, ale čas na vyrovnání se jim nekompromisně krátí.

90+1

Bruggy sice hrají s míčem v blízkosti pokutového území, ale nikdo v modrém dresu se nemůže dostat do zakončení.

90

Žlutou kartu dostává Musona (KV Oostende).

89

Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Berrier, přichází Ozkan.

88

Ani z další akce hostujícího celku nebezpečí pro domácí branku nepřišlo. Oostende vybojovalo míč a okamžitě jej odkoplo daleko od branky.

87

Domácí fotbalisté drží míč v blízkosti rohového praporku a sbírají cenné vteřinky. Bruggy už dnešní duel podle všeho neotočí.

85

Hostům rychle ubíhá čas, který Bruggy potřebují na zvrat dnešního duelu. V případě prohry přijdou Bruggy o šanci na mistrovský triumf.

84

Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Canesin, přichází El Ghanassy.

83

83. Joseph AKPALA - 2:1

83

Oostende právě vstřelilo branku!
Neskutečné zaváhání hostující obrany a Oostende si bere zpět ztracené vedení! Hostující zadáci pouštěli míč do ofsajdu, ale zcela zapomněli na JOSEPHA AKPALU, který si parádním obloučkem vychutnal soupeřova brankáře!

82

Bruggy zahrávaly přímý kop z postranní čáry. V pokutovém území se sešli všichni hlavičkáři, ale nikdo v modrém se k zakončení neprobil.

81

Vandendriessche se jen těžce sbíral ze země po zákroku Vanakena v hlavičkovém souboji na hranici pokutového území. Domácí obránce dnes hraje se sebezapřením.

80

Musona obdržel pěknou přihrávku do běhu, navedl si míč na hranici pokutového území a technickým obstřelem se pokusil překvapit Horvatha. Hostující brankář byl pozorný.

79

Po dalším rohovém kopu se do zakončení tlačil Simons, ale brankář Dutoit se vydal mezi hlavičkáře a skryl prudký centr do rukavic.

78

Neskutečné! Hosté se po rohovém kopu mohli dostat do vedení, jenže Wesleyho hlavičku zastavil na brankové čáře Siani!

77

Domácí brankář Dutoit vystartoval ven z brankové čáry a došel si pro míč na malé vápno. Oostende se v posledních minutách musí bránit ohromnému náporu.

76

Wesley se znovu dostal k míči v blízkosti pokutového území. Tentokrát si jej chtěl přehodit na levačku, což přečetl pozorný David Rozehnal.

75

Hra je přerušena! Siani zůstává po souboji na polovině hostujícího celku ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

73

73. WESLEY - 1:1

73

Bruggy právě vstřelily branku!
Je vyrovnáno! Hosté dotahují krok! Vanaken poslal pěknou přihrávku do pokutového území, kde si míč převzal WESLEY, který krásnou střelou z otočky nedal domácímu brankáři šanci!

72

Anderlecht vyrovnal v utkání se Sportingem Charleroi na 1:1! Pokud chtějí Bruggy pomýšlet na titul, musí zvítězit!

71

Bruggy se ve druhém poločase nemohou usadit před brankou domácího celku. Hostům dělá obrovské problémy hlavně přechod na polovinu Oostende.

70

Izquierdo se hnal do pokutového území, kam směřovala Vanakenova pobídka. Před nejlepším střelcem hostujícího celku zasáhl ve skluzu Capon.

69

Siani se dostal k odraženému míči na hranici pokutového území a pohotově vypálil. Jeho dělovku ale zablokoval obětavý obránce Simons.

68

Po dlouhé době musel zasahovat také domácí brankář. Dutoit si poradil s nepovedenou střelou z pětadvaceti metrů. Domácí mohou znovu uklidnit hru.

67

Akpala se natahoval po další parádní přihrávce do pokutového území a znovu mu chyběl jediný krok: Bruggy to budou mít opravdu těžké.

65

Oostende zahrávalo další rohový kop. Tentokrát přilétl centr na malé vápno, kde si dělal prostor Akpala, jenže střílená přihrávka byla příliš prudká.

64

Oostende hraje opravdu dobře a vytvořilo si další příležitost! Před branku se natlačil Musona, po jehož centru se natahoval Berrier, kterému scházel krok!

63

Domácí zahrávali další rohový kop. Na přetažený centr si brousil zuby obránce Tomašević, před kterým odkopl míč pozorný Simons.

62

Bruggy zahrávaly zajímavý přímý kop. Centrovaný míč propadl na zadní tyč, kde byl osamocený Claudemir, ale rána mu nesedla a skončila v rukavicích domácího brankáře.

61

Oostende zahodilo obrovskou možnost! Akpala se prosmýkl k odcentrování, ale Horvath jeho pokus vyrazil jen před sebe. Siani se dostal k odraženému míči a z těsné blízkosti trefil jen boční síť!

60

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Vossen, přichází Wesley.

59

A domácí celek se po rohovém kopu dostal do zakončení! Do odraženého míče se opřel Akpala, jehož nepovedený pokus prolétl kolem levé tyčky!

58

Jali se prosmýkl podél pravé postranní čáry až na hranici pokutového území, odkud odcentroval a od hostujícího zadáka se míč odrazil na roh.

57

Palacios dostal spoustu volného prostoru na pravém kraji hrací plochy a kolmicí do pokutového území chtěl vybídnout Vossena. Druhý jmenovaný na míč nedosáhl.

56

David Rozehnal nezahrál zrovna sebejistě na hranici pokutového území a domácí brankář musel odkopnout míč daleko od branky.

55

Touba si chtěl obhodit statického Capona, který se ale nenechal předběhnout, natlačil se před soupeře tělem a vybojoval míč pro domácí.

54

Vandendriessche navíc zahrával zajímavý přímý kop. Centr krajního obránce domácího celku se snesl na malé vápno, kde kraloval stoper Simons.

53

Vandendriessche ustál souboj na pravé straně hřiště, vybojoval míč pro Canesina, který byl faulován. Domácí si na chvíli mohou odpočinout.

52

Domácím fotbalistům se naskytla možnost zahrozit z bleskového protiútoku. Akci Oostende táhl Canesin, který možnost zazdil nepřesným centrem.

51

Palacios táhl akci hostujícího celku podél postranní čáry a vracející se Siani jej zatažením za dres poslal k zemi. Hosté mohou pokračovat v kombinaci.

50

Hosté si nyní nerozuměli při rozehrávce. Vanaken poslal přihrávku na levou stranu, jenže Touba se rozběhl opačným směrem. Domácí budou vhazovat.

49

Denswil váhal s odkopem z hranice pokutového území. Hostující stoper se nakonec dostal pod tlak a raději napálil míč daleko od branky.

48

Touba podpořil akci hostujícího celku náběhem po pravé straně. Na hranici pokutového území se pustil do souboje s Caponem a přišel o míč.

47

Hosté nastoupili po přestávce jako vyměnění. Bruggy najednou napadají rozehrávku domácího celku a snaží se získat míč za každou cenu.

46

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Rotariu, přichází Limbombe.

46

Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu. Oostende se ihned vydalo do útoku, ale akce středem hřiště nabrala rychlého konce.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka se lépe vydařila domácímu celku, který ji opanoval výsledkem 1:0. Bruggy přitom vstoupily do utkání aktivněji, ale Hanakec zahodil obrovskou šanci. Po půlhodině hry se David Rozehnal probil k centrovanému míči a hlavou otevřel skóre! Od té doby už zase hrály jen Bruggy, ale Rotariu napálil z voleje pouze břevno domácí branky!

45+1

První poločas skončil.

45+1

Z rohového kopu už domácí Horvathovu branku nedokázali ohrozit, ale i přesto budou do kabin odcházet spokojenější.

45

Siani se ještě v samotném závěru prvního poločasu dostal k odcentrování do pokutového území a po zásahu Denswila bude Oostende zahrávat rohový kop.

44

Vossen si nabíhal za další parádní oblouček za obranu, nicméně David Rozehnal skvěle vystoupil a bez váhání zakopl míč na tribunu.

43

Palacios na hranici pokutového území naskočil do jednoho z domácích obránců a za svůj prohřešek vidí žlutou kartu!

42

Bruggy domácímu celku prakticky nepůjčují míč a ženou se za vyrovnáním. Izquierdo operoval na levé straně, ale nedokázal odcentrovat.

41

Vossen sprintoval po pravé straně za opravdu prudkou přihrávkou za obranu. Domácí zadák Capon se s ním skvěle vrátil a nepustil jej k míči.

40

Bruggy najednou zvýšily aktivitu a domácí celek se musí bránit. Izquierdo se pokusil ohrozit brankáře hostů z otočky, ale rána mu vůbec nesedla.

39

Akpala sprintoval po levé straně za další dlouhou přihrávkou za obranu hostujícího celku. Ani rychlonohý útočník Oostende už míč nezastihl na hrací ploše.

38

Mohlo být vyrovnáno! Před domácí branku přilétl parádní centr z levé strany, do kterého se z voleje položil Rotariu, jehož dělovka skončila na břevnu!

37

Berrier se ocitl s míčem za obranou hostujícího celku, ale jeho akce nemohla pokračovat, jelikož se domácí fotbalista pohyboval v ofsajdu.

36

Do kombinace Oostende se zapojil také brankář Dutoit. Domácí gólman nakopl míč na polovinu soupeře, kde se Akpala provinil faulem.

35

Také Rotariu o sobě dal vědět nedovoleným zákrokem a zapisuje se na listinu hráčů se žlutou kartou.

34

Až nyní se Bruggy usadily na polovině svého soupeře. Izquierdo se snažil zpracovat oblouček na hranici pokutového území, ale míč mu uskočil od nohy.

33

Domácí nadále zůstávají aktivnějším celkem a znovu se hnali do útoku. Akpala si dokonce zpracoval přihrávku na hranici šestnáctky, ale tentokrát nezakončil.

31

31. ROZEHNAL - 1:0

31

Oostende právě vstřelilo branku!
Nyní už se domácí celek dostává do vedení! Do pokutového území přilétl další prudký centr, na který si na zadní tyči naskočil DAVID ROZEHNAL a jeho hlavička zapadla k zadní tyči!

30

Oostende zahrávalo další přímý kop. Prudký centr tentokrát směřoval na zadní tyč, kde číhal Rozehnal, ale Denswil odkopl míč do bezpečí.

29

Touba zastavil další nadějnou akci domácího celku po pravé straně a za svůj prohřešek proti pravidlům vidí žlutou kartu!

28

Oostende v posledních minutách převzalo vládu nad děním na hrací ploše a tlačí se do útoku. Obrana hostujícího celku má plné nohy práce.

27

Domácí mohli jít do vedení! Akpala se po dobře zahraném přímém kopu dostal k zakončení v pokutovém území, jenže levačkou těsně minul vzdálenější tyč!

26

Musona se znovu zbavil svého strážce ve středu hrací plochy a po dalším nedovoleném zákroku se dožadoval žluté karty. Sudí zatím zůstává klidný.

25

Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde nebyl nikdo v červeném dresu a osamocený obránce Denswil balón vyhlavičkoval ze šestnáctky.

24

Capon se pustil do výměny názoru s Vormerem. Oba si vyříkávali souboj u postranní čáry, po kterém bude Oostende rozehrávat přímý kop.

23

Musona znovu operoval na hranici pokutového území. Tentokrát si ale netroufl na individuální akci a raději přenesl míč na levé křídlo.

22

Musona si navedl míč na hranici pokutového území, připravil si míč na pravačku, avšak jeho technický pokus skončil na zádech prvního obránce.

21

Claudemir hraje opravdu aktivně. Nyní se vrhl do pokutového území za pěknou přihrávkou, ale pozorný David Rozehnal vybojoval pro Oostende odkop od branky.

20

Claudemir rozjel akci hostujícího celku. Bruggy se do útoku vydaly po levé straně, nicméně právě Claudemir vystřelil vysoko nad branku.

19

Bruggy se nyní snaží uklidnit hru kombinací na vlastní polovině hřiště. Hostující celek se zatím nikam nežene a vyčkává na skulinky v domácí defenzívě.

18

Také domácí celek se dostal k prvnímu zakončení. Akpala dostal přihrávku do pokutového území, jenže pohotovou levačkou rozvlnil jen boční síť.

17

Vanaken se s míčem u nohy prosmýkl do pokutového území, jenže se dostal ven z ideálního střeleckého úhlu a nakonec se utopil v moři vlastních kliček.

16

Oostende se po delší době opět prodralo na polovinu soupeře. Akpala si v pokutovém území brousil zuby na dlouhé vhazování, nicméně zadáci hostů byli pozorní.

15

Claudemir dlouho otálel s rozehrávkou a svou rozvahou se dostal pod tlak. Hostující záložník nakonec musel vrátit míč spoluhráčům z obrany.

14

Brankář Dutoit vyrazil ven z branky a došel si pro kolmici za obranu Oostende. Domácí gólman schoval míč do rukavic před Vossenem.

13

První obrovská šance dnešního duelu! Izquierdo se dostal s míčem za obranu, poslal jej pod sebe, jenže dobíhající Vanaken minul branku!

12

Exekuce přímého kopu se domácímu celku vůbec nepovedla. Táhlou střelu brankář Horvath viděl a s přehledem schoval míč do rukavic.

11

Siani si zpracoval skákavou přihrávku na polovině soupeře, natlačil se před Palaciose, který jej zatáhl za dres a dopustil se faulu.

10

Hosté zahrávali přímý kop za zajímavé pozice. Exekuce se chopil Vanaken, jehož centr směřoval na Vossena, který byl těsně bráněn.

9

A právě Vanaken se nyní odhodlal k zakončení z dobrých dvaceti metrů. Domácí zadák mířil na zadní tyč, ale David Rozehnal jeho ránu srazil do bezpečí.

8

Vanaken chtěl rozběhnout Vossena, jenže jeho prudkou pobídku do pokutového území zastavil pozorný stoper Tomašević.

7

Oostende se snad poprvé v utkání dostalo na delší dobu k míči. Domácí i přes oslabení kombinují na vlastní polovině a nepouštějí soupeře k míči.

6

Zraněným fotbalistou je domácí záložník Jali, který schytal zásah do stehna a v doprovodu zdravotníků odchází za postranní čáru.

5

Izquierdo fauloval na polovině hřiště a jeden z domácích hráčů zůstává ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji. Uvidíme, zda se bude muset střídat.

4

Vanaken napadal rozehrávku domácího celku u rohového praporku. Hostující středopolař dostal pod tlak Capona, nicméně Oostende se z tlaku vymanilo.

3

Simons zastavil dlouhou přihrávku mířící za obranu hostujícího celku. Stoper Brugg odhlavičkoval balón zpět na polovinu Oostende.

2

Jali operoval s míčem na pravé straně pokutového území, přiklepl balón Vandendriesschemu, jehož centr zablokoval první stojící obránce.

1

Hosté obstarali výkop do dnešního duelu. Bruggy se ihned vydaly na polovinu domácího celku, ale první akci středem hřiště zastavil Siani.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Oostende bude hrát v červeném, zatímco Bruggy přijely v modrém.
Úvodní sestavy:

KV Oostende: Dutoit – Vandendriessche, Rozehnal, Tomašević, Capon – Jali, Siani – Canesin, Berrier, Musona – Akpala
Náhradníci: El Ghanassy, Ovono, Pedersen, Jonckheere, van de Wiele, Godeau, Ozkan

Club Brugge KV: Horvath – Palacios, Simons, Denswil, Touba – Vormer, Claudemir, Vanaken – Rotariu, Vossen, Izquierdo
Náhradníci: Butelle, van Rhijn, Wesley, Rafaelov, Limbombe, Cools, Immers

Rozhodčí: Dierick – de Weirdt, Vandecauter.
Vzájemné duely v letošní sezóně

26.4. Bruggy – Oostende 3:1
3.12.2016 Bruggy – Oostende 2:0
5.8.2016 Oostende – Bruggy 1:0
KV Oostende

Naopak Oostende už na titul nemůže dosáhnout. Domácí celek stále bojuje o postup do evropských pohárů. Dvě kola před koncem má stejný počet bodů jako čtvrtý Sporting Charleroi. Oostende má navíc lepší vzájemný zápas. V minulém kole však prohrálo 3:1 na hřišti Waregemu.
Club Brugge KV

Bruggy ještě stále živí naději na zisk titulu! K tomu ale potřebují vyhrát obě zbývající utkání a potřebují, aby Anderlecht proti Oostende a Charleroi ztratil alespoň čtyři body. Bruggy si mohly polepšit v minulém kole, ale na domácí půdě uhrálo s Anderlechtem jen remízu 1:1.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům belgického fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu ze skupiny o titul. Společně se dnes podíváme na souboj mezi Oostende a Bruggami. Duel startuje ve 20:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

KV Oostende – Club Brugge KV

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 31. Rozehnal, 83. Akpala – 73. Wesley

Karty:   90. Musona (OOS) – 29. Touba (BGY), 35. Rotariu (BGY), 43. Palacios (BGY)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:10. Rohy: 4:3.

KV Oostende: Dutoit – Vandendriessche, Rozehnal, Tomašević, Capon – Jali, Siani – Canesin (84. El Ghanassy), Berrier (89. Ozkan), Musona – Akpala
Náhradníci: El Ghanassy, Ovono, Pedersen, Jonckheere, van de Wiele, Godeau, Ozkan

Club Brugge KV: Horvath – Palacios, Simons, Denswil, Touba – Vormer, Claudemir, Vanaken – Rotariu (46. Limbombe), Vossen (60. Wesley), Izquierdo
Náhradníci: Butelle, van Rhijn, Wesley, Rafaelov, Limbombe, Cools, Immers

Rozhodčí: Dierick – de Weirdt, Vandecauter