Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

MVV Maastricht – SC Cambuur Leeuwarden

1:1

konec (1:1)

18.05.2017, 19:45 • Stadion de Geusselt • Baráž o udržení • Jan Prošek

Tipsport: 3.33 3.2 2.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Úvodní zápas skončil nerozhodně. Nejprve se dostali domácí fotbalisté do vedení, prosadil se v osmé minutě Kelechi Nwakali. V sedmnácté minutě vyrovnat Sander van de Streek. Více branek nepadlo, a tak oba týmy míří do kabin za smírného stavu 1.1. (21:39:59)

90+4

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Steven Pereira (MVV Maastricht).

90+3

Hraje se zejména na polovině hrací plochy, ani jeden celek se nikam nežene. Zdá se, že remízový stav bude vyhovovat oběma týmům.

90+1

Tři minuty se budou nastavovat nad rámec základní hrací doby.

90

Probíhá poslední minuta hry, uvidíme, kolik se bude nastavovat.

89

Žlutou kartu dostává Marvin Peersman (SC Cambuur Leeuwarden).

87

Mnoho šancí momentálně k vidění není, v poklidném tempu se duel dohrává. Hosté poněkud otevírají hru a zkouší si vypracovat brejk, který by dokázali proměnit.

85

Střídání v týmu MVV Maastricht: ze hřiště odchází Patrick N'Koyi, přichází Thomas Verheydt.

85

Pět minut hry nás dělí od konce druhého poločasu, stav zápasu je vyrovnaný a zdá se, že by hosté rádi vstřelili rozhodující branku.

84

Delvechio Blackson se jako obránce dostal hodně hluboko do útočné poloviny, probojoval se do střelecké pozice, ale jeho pokus byl zablokovaný.

82

Mnoho šancí momentálně k vidění není, sledujeme klidnější pasáž hry, ani jeden celek se nikam nežene. Dostáváme se do finální fáze poločasu.

81

Harm Zeinstra musel zasahovat proti střele soupeře, domácí Joeri Schroijen se probojoval do zakončení. Gólman si dokázal poradit.

80

Hostující celek se dostal do zajímavé střelecké pozice, ale sudí přerušují hru pro postavení mimo hru.

79

Jamiro Monteiro se zkoušel probojoval do střelecké pozice, ale nedokázal si poradit s obráncem soupeře.

78

Cambuur se pokouší v posledních minutách zápasu získat vedení na svou stranu, domácí fotbalisté se nemohou probojovat do střelecké pozice.

77

Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště odchází Jergé Hoefdraad, přichází Delvechio Blackson.

75

Hostující celek přečkal akce soupeře, a tak se nyní i Leeuwarden může pokusit o vypracování střeleckých šancí. Akci vedl Sander van de Streek, ale nepřihrál přesně.

73

Joeri Schroijen centroval před branku, kde byl dobře postavený Luis Pedro. Ale ani jeden z domácích fotbalistů nedokázal překonat brankáře soupeře. Harm Zeinstra podržel své spoluhráče.

71

Domácí celek zkouší zjednodušit hru, hraje na brejky, ale hostující defenziva v čele s brankářem je pozorná a tento styl hry nemá zatím šance na úspěch.

70

Dvacet minut hry zbývá do konce zápasu, stav je zatím vyrovnaný, ani jeden celek se do vyložené střelecké pozice nežene.

69

Joeri Schroijen vedl rychlou akci domácích fotbalistů, ale ke střele se nikdo z Maastrichtu probojovat nedokázal.

67

Střídání v týmu MVV Maastricht: ze hřiště odchází Emrullah Güvenc, přichází Luis Pedro.

67

Harm Zeinstra se zapojil aktivně do rozehrávky a pomohl tak svému týmu dostat hru od své branky.

66

Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště odchází Sander van de Streek, přichází Stefano Lilipaly.

65

Sander van de Streek se dostal po velké chybě domácího celku do střelecké pozice, jeho pokus celkem snadno dokázal zastavit brankář Bo Geens.

63

Jurjan Mannes fauloval soupeře, a tak budou volný kop rozehrávat domácí fotbalisté.

62

Kelechi Nwakali hledal dlouhým pasem spoluhráče, ale jeho pokus končí nepřesností.

60

Hostující celek se probojoval do útočné šance. Po volném kopu hlavičkoval Robbert Schilder. S jeho pokusem si poradil brankář.

59

Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště odchází Tarik Tissoudali, přichází Martijn Barto.

57

Joeri Schroijen se probojoval do dobré šance, ale dlouho čekal se zakončením. Harm Zeinstra zmenšil střelecký úhel, a tak měl útočící hráč těžkou pozici.

57

Sander van de Streek se probojoval do zajímavé střelecké pozice, ale jeho zakončení nebylo dostatečně důrazné.

56

Maastricht hraje aktivně, pokouší se vstřelit vedoucí branku, proti je výrazně hostující defenziva, která podává velmi dobrý výkon.

55

Domácí fotbalisté viditelně nejsou spokojení s aktuálním výsledkem, snaží se hrát aktivně a vypracovat si střelecké pozice.

53

Jergé Hoefdraad přišel o míč, a tak mohli domácí pokračovat v útočné akci. Joeri Schroijen ve vyložené střelecké pozici minul.

52

Po krátké pauze hra pokračuje dál, mnoho zajímavých situací momentálně k vidění není. Sledujeme klidnější pasáž hry. Ani jeden celek se nikam nežene.

51

Jeden z domácích hráčů dostal křeč a spoluhráč ve spolupráci s lékařem se snaží rozmasírovat ono místo.

50

Domácí obrana si dokázala celkem snadno poradit s centrem, který směřoval před branku.

49

Bo Geens vytáhl parádní zákrok pro střele Jergé Hoefdraada. Následovat bude rohový kop.

48

Hostující Jamiro Monteiro zůstává ležet na hrací ploše, vypadá to, že si přivodil nějaké zranění.

48

Žlutou kartu dostává Joeri Schroijen (MVV Maastricht).

46

Zápas, ve kterém jsme viděli zatím dva góly, pokračuje druhým poločasem.

46

Začal druhý poločas.
Domácí fotbalisté se dostali jako první do vedení, k tyčce poslal míč Kelechi Nwakali. Hosté ale dokázali vyrovnat, krásnou ránou se prosadil po výborném pasu od spoluhráče Sander van de Streek. Po poločase tak platí stav 1:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

Domácí fotbalisté mají míč pod kontrolou, nikam se neženou a drží hru bezpečně daleko od vlastní branky.

43

Dvě minuty zbývají do konce poločase a vypadá to, že oba týmy se pokoušejí v klidu dohrát.

42

Erik Bakker měl co dělat, aby se dokázal vrátit a zastavit útočnou akci soupeře. Nakonec se mu to s vypětím všech sil podařilo. Předvedl tolik pohybu, že kdyby žádal o náhradní plíce, tak by se mu nikdo nemohl divit.

41

Domácí Kelechi Nwakali a Joeri Schroijen si vypracovali vyloženou střeleckou pozici, ale nedokázali míč přesněji přihrát, a tak ani jeden z nich nemohl zakončit. Nepříliš dobře sehrané od domácích.

40

Míč do hry odkopem od branky uvede brankář Bo Geens.

39

Dostáváme se do finální fáze prvního poločasu, domácí celek se snaží získat vedení zpět na svou stranu, zatím ale marně hledá cestu, kterou by mohl útočit.

38

Jurjan Mannes rozehrával volný kop, domácí obrana se dokázala dobře rozestavit, a tak měli situaci hosté podstatně těžší. Následovala lehká rána a brankář neměl problém zasáhnout.

37

Harm Zeinstra dlouhým výkopem hledal spoluhráče na útočné polovině, ale míče se zmocnil domácí celek, který tak otáčí směr hry.

36

Mnoho šancí momentálně k vidění není, domácí celek sice zlepšil hru, ale hosté hrají také podstatně lépe v defenzivě.

34

Domácí fanoušci se po delší době znovu ozývají a snaží se své oblíbence co nejlépe podporovat. Atmosféra je ozdobou zápasu, fanouškovský kotel má i hostující celek.

33

Hosté rozehrávají od své branky, nikam se neženou, sledujeme takticky vedenou fotbalovou bitvu.

32

Domácí celek zlepšil svou hru, rád by získal vedení zpět na svou stranu, ale zatím se nemůže probojovat do výraznějších střeleckých pozic.

30

Půlhodina hry je minulostí, nudnější pasáž hry ukončil hlavičkou Alessandro Ciranni. Jeho zakončení jen o malý kousek minulo branku.

29

Tarik Tissoudali vedl akci hostujícího celku, domácí Steven Pereira si tak tak dokázal poradit s útočnou akci. Následně má k dispozici Marvin Peersman autové vhazování.

28

Atmosféra nyní poněkud upadla, k vidění není mnoho krásných fotbalových momentů. Styl hry odpovídá baráži o nejvyšší nizozemskou ligu.

27

Sander van de Streek dlouho držel míč pod kontrolou, ale následně nedokázal přesněji přihrát. Domácí tak zastavili akci soupeře.

26

Hostující hráč hodně zbytečně fauloval soupeře. Jordy van Deelen byl příliš důrazný v osobním souboji.

25

Domácí fotbalisté marně hledají cestu cestičku, kterou by mohli vést útočnou akci. Hostující defenziva působí jistým dojmem a po prvním zaváhání si už dává velký pozor. Marvin Peersman zastavil další akci soupeře.

23

Bo Geens se zapojil do rozehrávky svého týmu, a tak pomohl obráncům. Dlouhým pasem hledal naběhnutého záložníka, ale ten nedokázal míč zpracovat.

22

Hraje se ve středu hrací plochy, ani jeden celek se nikam nežene, mnoho šancí momentálně k vidění není. Brankáři jsou bez práce.

21

Joeri Schroijen se dostal do zajímavé střelecké pozice, ale jeho přihrávka na spoluhráče nedokázala projít. Výborně zasáhl soupeř.

20

Dvacet minut hry je pryč, viděli jsme mnoho zajímavých situací ve středu hrací plochy, a pak také dva góly.

19

Zápas je vyrovnaný, což dává hře opět nový náboj. Sledujeme takticky vedený fotbal, ani jeden celek vyloženě nedominuje.

17

17. Sander van de Streek - 1:1

17

Cambuur právě vstřelil branku!
Hosté vyrovnávají a trefuje se kdo jiný než SANDER VAN DE STREEK! Posledních deset zápasů a deset gólů pro tohoto hráče. Nyní využil dlouhého pasu spoluhráče, zpracoval si míč a trefil se ránou ke vzdálenější tyčce.

16

Senne Vits to vzal na sebe. Po pěkné samostatné akci se probojoval do střelecké pozice, ale nepřekonal brankáře soupeře. Harm Zeinstra zasahovat nemusel, rána byla totiž nepřesná.

15

Harm Zeinstra uvedl míč do hry dlouhým výkopem, spoluhráče však nenašel. A tak hraje domácí Alessandro Ciranni u své branky.

14

Joeri Schroijen vybojoval ve středu hrací plochy míč, následně hledal rychle spoluhráče, ten byl ovšem obsazený, a tak hrají hosté.

13

Jergé Hoefdraad vedl akci svého celku, ale jeho dlouhá přihrávka nebyla vůbec přesná. Akce hostů tak končí nepřesností.

12

Hostující celek se po inkasované brance vrací k aktivní hře, Leeuwarden se snaží co nejrychleji vyrovnat.

11

Marvin Peersman měk s dispozici vhazování na útočné polovině, následně pálil Jurjan Mannes mimo branku.

10

Fanoušci Maastrichtu velmi hlasitě podporují své oblíbence, kteří se před malou chvílí dostali do jednobrankového vedení.

8

8. Kelechi NWAKALI - 1:0

8

Tým Maastricht právě vstřelil branku! Domácí fotbalisté se dostávají do vedení. Přečkali tlak soupeře a nyní se dokázali prosadit. K míči se probojoval KELECHI NWAKALI, který měl dostatek prostoru pro zakončení a dokázal poslat míč přesně k tyčce. Domácí tak vedou.

8

Domácí celek se nemůže probojovat do výraznější střelecké pozice, Kelechi Nwakali to zkoušel samostatně, ale neuspěl.

7

Ricardo Ippel dokázal zastavit dobře vypadající akci hostujícího celku.

6

Hostující fotbalisté vstoupili do zápasu aktivněji, snaží se něco vymyslet před brankou soupeře, zatím ale hraje domácí obrana zodpovědně. Dostávají se ji velké podpory z hlediště.

5

Jurjan Mannes vhazuje na polovině hrací plochy, následně se do zakončení dostal Jamiro Monteiro, jehož pokus velmi dobře vychytal brankář Bo Geens.

4

Jamiro Monteiro se zapojil do akce svého týmu. Ta ale končí nepřesným pasem, a tak míč do hry uvede brankář Maastrichtu.

3

SC Cambuur Leeuwarden vstoupil do zápasu aktivněji, snaží se něco vymyslet, ale zatím se nemohou hosté probojovat do výraznější šance.

2

Tarik Tissoudali vedl další akci hostujícího celku, ale proti domácí obraně se prosadit nedokázal.

1

Hned v první minutě se do dobré střelecké pozice dostal hostující Tarik Tissoudali, ale v době přihrávky byl v postavení mimo hru, čehož si všiml také rozhodčí.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

MVV Maastricht: Geens – Ciranni, Güvenc, Ippel, Labylle – N'Koyi, Nwakali, Pereira, Nys – Schroijen, Shermaine Martina.
Náhradníci: Smylek, Vits – Gijzen, Houben, Moustafa, Pedro, van Melick, Verheydt, Kostons.

SC Cambuur Leeuwarden: Zeinstra – E. Bakker, Hoefdraad, Mannes, Monteiro – Peersman, Schilder, Steenvoorden, Tissoudali – van Deelen, van de Streek.
Náhradníci: Bos, Nienhuis – Barto, Blackson, Boerlage, El Baad, Hemmen, Houtkoop, Kip, Lilipaly, Noor..

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

MVV Maastricht z posledních pěti zápasů prohrál dva. Nestačil na Graafschap a Volendam. Remizoval s Emmenem, Jong PSV a Waalwijkem.
SC Cambuur Leeuwarden z posledních pěti zápasů čtyřikrát vyhrál a jen jednou prohrál. Nestačil na Jong Ajax 1:2. Poradil si s Telstar, Jong Utrechtem, Waalwijkem a Eindhovenem.
Zdravím všechny fanynky a fanoušky Nizozemské Eredivisie. V tomto zápase proti sobě nastoupí MVV Maastricht a SC Cambuur Leeuwarden.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.

MVV Maastricht – SC Cambuur Leeuwarden

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 8. Nwakali – 17. van de Streek

Karty:   48. Schroijen (MAA), 90+4. Pereira (MAA) – 89. Peersman (CMU)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 14:6.

MVV Maastricht: Geens – Ciranni, Güvenc (67. Pedro), Ippel, Labylle – N'Koyi (85. Verheydt), Nwakali, Pereira, Nys – Schroijen, Shermaine Martina.
Náhradníci: Smylek, Vits – Gijzen, Houben, Moustafa, Pedro, van Melick, Verheydt, Kostons.

SC Cambuur Leeuwarden: Zeinstra – E. Bakker, Hoefdraad (77. Blackson), Mannes, Monteiro – Peersman, Schilder, Steenvoorden, Tissoudali (59. Barto) – van Deelen, van de Streek (66. Lilipaly).
Náhradníci: Bos, Nienhuis – Barto, Blackson, Boerlage, El Baad, Hemmen, Houtkoop, Kip, Lilipaly, Noor.

Odveta: Cambuur - Maastricht 1:2