Menu

Další

Tiskové konference

Brífink s ředitelem Laver Cupu Stevem Zacksem

konec

22.02.2017, 13:00 • David Schlegel

Děkujeme vám za pozornost a přejeme vám pěkné odpoledne. (13:35:13)
Steve Zacks odpovídá na otázku, jak se k projektu dostal: Pracoval jsem jako manažer pro firmu NetJetts, která se zabývá poskytování letů pro soukromé osoby. Před deseti lety jsme s Rogerem spolupracovali a vlastně jsem otevřel firmu spolupráci s tenisovým prostředím. Nyní mě oslovil Rogerův manažer a bylo pro mě potěšením se na tomto projektu podílet.
Očekáváme enormní zájem a věříme, že během dvou až tří dnů bude vyprodáno. Zahájení času prodeje jsme hodně diskutovali, nakonec jsme zvolili čas 10:00, aby to bylo výhodné pro Čechy.
Robert Schaffer: Řešíme tu s pořadateli Laver Cupu spoustu detailů od grafiky, režie. Velkého zájmu o lístky se nebojíme. Normálně máme 15-20 procent zahraničních návštěvníků, nyní čekáme až 60 procent že zahraničí.
Chceme, aby fanoušci věděli, že mohou lístky sdílet. Barvu kurtu zatím neprozradím. Sezóna teprve začíná, hráče budeme oznamovat postupně.
Zacks: Je tu krásná aréna, ale také díky tomu, že město tuhle akci velmi podporuje. Pondělní návštěva Rogera Federera toho bylo jasným důkazem. Na řece pod Karlovým mostem hráči prožili krásný čas.
Jako organizátoři jsme připravili cenovou politiku takovým způsobem, aby jednotlivé kategorie vstupenek splňovaly potřeby a požadavky všech fanoušků, což zahrnuje také vstupenky na jednotlivé hrací bloky za vskutku příznivé ceny od 990 Kč,“ říká Steve Zacks, výkonný ředitel Laver Cupu.
Vstupenky na největší tenisovou akci letošní sezony – první ročník unikátního turnaje jménem Laver Cup – budou k dispozici už v závěru tohoto týdne. Prodej prostřednictvím sítě Ticketportal začne v pátek 24. února v 10.00 hodin. Přesný termín začátku prodeje vstupenek oznámil osmnáctinásobný grandslamový vítěz a jeden z nejlepších hráčů historie Roger Federer, který absolvoval v pondělí v Praze propagační návštěvu ve společnosti české tenisové jedničky Tomáše Berdycha.
Tiskové konference se zůčastní ředitel Laver Cupu Steve Zacks, ředitel O2 Areny Robert Schaffer a ředitel České sportovní Vladimír Šafařík.
Tématem dnešní tiskové konference budou informace o prodeji vstupenek na Laver Cup. Prodej by měl začít v pátek v 10:00.
Tisková konference začne s mírným zpožděním.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

Brífink s ředitelem Laver Cupu Stevem Zacksem

konec