Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Angers SCO – FC Lorient

2:2

konec (1:1)

03.12.2016, 20:00 • Stade Jean Bouin, Angers • 16. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.13 3.23 3.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Sylvain Marveaux poslal Lorient v prvním poločase do vedení, na které rychle odpověděl z penalty Famara Diédhiou. Po přestávce byli hráči domácího Angers mnohem střelecky aktivnější a zaslouženě se jim podařilo zápas otočit, když se hlavou prosadil Cheikh N'Doye. Radost domácích hráčů ovšem netrvala dlouho a po osmi minutách vyrovnal překvapivou střelou z ostrého úhlu Majeed Waris. Hosté sice skórovali jako první, vzhledem k vývoji utkání ale budou zřejmě s jedním bodem spokojeni. Konečný výsledek. Angers 2 SCO FC Lorient 2. (21:53:30)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Sylvain Marveaux, přichází Walid Mesloub.

90+1

Nad rámec utkání byly nastaveny 2 minuty.

90

Pierrick Capelle poslal do šestnáctky z pravé strany hřiště dobrý centr, po kterém to v hledišti zahučelo, domácí fotbalisté se ale do zakončení a možnosti strhnout vítězství na svou stranu nedostali.

89

Cheikh N'Doye si naběhl do šestnáctky na nádherný centr z levého křídla a jeho následná hlavička byla sražena vedle pravé tyče na rohový kop, kterého se ujme Pierrick Capelle.

88

Cheikh N'Doye se vzápětí řítil do další šance, zakončení mu ale tentokrát znemožnil zdvižený praporek pomezního rozhodčího.

87

Cheikh N'Doye patří mezi nejaktivnější a nejnebezpečnější hráče dnešního zápasu, jeho prudká střela zpoza šestnáctky ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Paul Delecroix.

86

Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Majeed Waris, přichází Romain Philippoteaux.

85

Lorient připravilo střídání, a jelikož jeden z hostujících hráčů odchází ze hřiště hodně pomalu, z tribun se ozývá pískot.

84

Cafú se pokusil strhnout vítězství na stranu Angers, jeho technická střela z hranice šestnáctky ale zamířila nad.

83

Karl Toko Ekambi se s tím nepáral a zpoza šestnáctky napřáhl k prudké střele, která byla nepřesná a zamířila nad.

82

Benjamin Moukandjo zůstal ležet na hrací ploše, vzápětí se ale poměrně rychle zvedl a zápas mohl pokračovat.

81

Do konce utkání zbývá odehrát deset minut a vypadá to, že se oba týmy rozejdou s bodem. Stále je ale dostatek času na to, aby jeden z celků strhl vítězství na svou stranu.

80

V prvním poločase byla hra hodně kouskovaná a hráči obou týmů hodně faulovali, po přestávce je to úplně jiná káva. Zejména ze strany Angers, které už se dostalo k několika střelám, z nichž většina přišla z hranice šestnáctky.

79

Lorient se po vstřelení vyrovnávacího gólu hodně zatáhlo a přenechalo iniciativu domácím hráčům Angers, což by se mu ve zbytku utkání nemuselo úplně vyplatit.

78

Jen, co jsem zmínil, že domácí jsou střelecky aktivnější, přišla střela Angers zpoza šestnáctky. Pokus domácích fotbalistů byl ale nepřesný a zamířil mimo.

77

Angers je střelecky aktivnějším týmem, na vývoji skóre to ale za současného stavu není znát.

76

Nicolas Pepe byl zřejmě tím hráčem, který po zpětné přihrávce svého spoluhráče napřáhl zpoza šestnáctky bez přípravy k pohotové přízemní střele. Jeho pokus byl ale nepřesný a zamířil daleko vedle vzdálenější levé tyče.

Angers SCO – FC Lorient

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 26. Diédhiou (pen.), 58. N'Doye (Toko Ekambi) – 23. S. Marveaux (Waris), 66. Waris (Le Goff)

Karty:   25. Le Goff (LOR)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 6:11. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 5:9.

Angers SCO: Michel – Manceau, Thomas, Pavlović, Andreu – N'Doye, Santamaría, Mangani (72. Capelle) – Sunu (63. Pepe), Diédhiou, Toko Ekambi.
Náhradníci: Petrić – Bourillon, Capelle, Pepe, Tait, P. Martinez, Saihi.

FC Lorient: Delecroix – Moreira, Z. Touré, Ciani (46. Bellugou), Le Goff – Mvuemba, Lautoa, Cafú – S. Marveaux (90+2. Mesloub), Moukandjo, Waris (86. Philippoteaux).
Náhradníci: Lamonge – Koffi, Bellugou, Mesloub, Philippoteaux, Fofana, Cabot.

Rozhodčí: Olivier Thual. Asistenti: Fabrice Plancon, Cyril Saint-Cricq Lompre. Čtvrtý rozhodčí: Florent Batta