Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

Rio Ave FC – CD Feirense

1:0

konec (0:0)

28.08.2016, 21:15 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde (kapacita: 12.815 diváků) • 3. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.9 3.13 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:13:36)
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 11:2. Rohy: 13:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:21.
Je dobojováno! Rio Ave potvrdilo roli favorita a v domácím utkání s Feirense zvítězilo 1:0! Vítězství se ale rodilo velmi těžce! Domácí byli od úvodní minuty lepším týmem, ale Feirense přijelo se skvěle připravenou obranou. Největší rozruch v prvním poločase připravil Ribeiro, který z dálky orazítkoval tyč! Ve druhém poločase dlouho kralovaly obě obrany. Další velkou šanci domácích spálil aktivní Héldon. Z ničeho nic se do vedení mohli dostat do té doby bezzubí hosté. Ícarova hlavička po rohovém kopu prolétla kolem vzdálenější tyčky! Domácí se branky dočkali až v nastaveném čase! Po nešťastném doteku Aurélia překvapil hostujícího brankáře Rafa Soares!

90+4

Konec zápasu.

90+3

Hosté se dožadovali odpískání rohového kopu. Hlavní rozhodčí ale k jejich nevoli nařídil odkop od branky. Cássio si dal s uvedením míče do hry načas.

90+1

90+1. Rafa SOARES - 1:0

90+1

Rio Ave právě vstřelilo branku!
Podle všeho máme rozhodnuto! Domácí se ujímají vedení! Héldon poslal přihrávku z levé strany. Aurélio srazil míč do pokutového území, kde si jej převzal RAFA SOARES, který trefil mezeru mezi brankářem a tyčí! Pecanha očekával centr, ale najednou musel lovit míč ze sítě

90+1

Nastavují se 4 minuty!

90

Rio Ave má velké problémy s přenesením hry před pokutové území Feirense. Domácí nyní museli zatáhnout balón až k vlastnímu brankáři.

89

Hosté se mohli řítit do otevřené obrany domácích, ale Etebo se nechal lapit do ofsajdové pasti. Domácí budou rozehrávat z vlastní poloviny, čas na vstřelení branky se jim rychle krátí.

88

Domácí rozehrávali přímý kop. Do pokutového území přiletěl vysoký centr, ale nikdo v zeleném se k němu neprobil. Obrana Feirense znovu zafungovala na výbornou.

87

Střídající Tchami se na polovině domácího celku dopustil nedovoleného zákroku. Hosté těmito fauly dokonale brzdí závěrečný tlak Rio Ave.

86

Domácí se sice soustředí na útočení, ale hráči Rio Ave musejí myslet i na zadní vrátka. Hosté jim před malou chvíli ukázali, že se s remízou nespokojí.

85

85. Ícarova nebezpečná hlavička po rohovém kopu

85

Feirense zahrávalo rohový kop. Nadýchaný centr si na malém vápně našel stoper Ícaro, jehož dobrá hlavička jen těsně minula zadní tyč!

84

Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází Silva, přichází Cris.

83

Héldon se tentokrát ocitl v roli centrujícího fotbalisty. Domácí útočník se ale do nové role příliš nevžil a jeho nepovedený centr skončil na tribuně za brankou.

82

Héldon si převzal míč v pokutovém území soupeře, rychlou kličkou se odpoutal od strážce, ale střelou v pádu nezamířil mezi tři tyče. Pecanha bude odkopávat.

Rio Ave FC – CD Feirense

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+1. Rafa

Karty:   79. Semedo (AVE)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 11:2. Rohy: 13:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:21.

Rio Ave FC: Cássio – Pedrinho, Marcelo, Roderick, Rafa – Tarantini (39. Novais), Wakaso, Moreira (46. Dias) – Ribeiro (80. Guedes), Héldon, Ronan
Náhradníci: Vieira, Monte, Guedes, Krovinović, Novais, Dias, Yazalde

CD Feirense: Pecanha – Barge, Ícaro, Rocha, Bruno – Aurélio, Semedo, Silva (84. Cris) – Machado (77. Tchami), Platiny (64. Karamanos), Etebo
Náhradníci: Alves, Kakuba, Karamanos, Fabinho, Cris, Tchami, Monteiro