Menu

Fotbal

Reprezentační zápasy

Slovensko – Gruzie

3:1

konec (1:0)

27.05.2016, 17:30 • ASKÖ-Stadion Wels (Wels) • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.67 3.5 5.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:23:51)
Je dobojováno! Slovensko zvládlo první generálku na evropský šampionát a porazilo Gruzii 3:1! Skóre otevřel v páté minutě Adam Nemec! Gruzii se povedlo vyrovnat obraz hry a do druhé půle vstoupila o něco lépe! Adam Nemec ale svou druhou brankou v utkání zvýšil náskok Slovenska na 2:0! Definitivní pojistku slovenského vítězství přidal dvacet minut před koncem Adam Zreľák! Gruzie o minutu později pouze snížila zásluhou Levana Kenii!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Zbytek utkání se už pouze dohrává. Gruzie zastavila rodící se protiútok Slovenska jen za cenu nedovoleného zákroku. Slováci mají k dispozici standardní situaci.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Švento našel centrem z levé strany nabíhajícího Šestáka, který se do míče položil ve skluzu. Zakončení druhého jmenovaného zamířilo mimo branku Gruzie.

89

Slováci si málem vstřelili vlastní gól! Novota se nedomluvil se Škriniarem, který vracel brankáři míč hlavou, ale Novota vyběhl z branky a balón jej minul! Naštěstí pro Slováky minul i pravou tyč!

88

Ján Novota vytáhl další parádní zákrok! Na centrovaný míč si počkal Kašia. Kapitán Gruzie napřáhl pravou nohou k ráně z voleje, ale slovenský brankář byl včas na zemi a tvrdou střelu zkrotil!

87

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Greguš, přichází Švento.

86

Kakabadze vyslal centr do pokutového území. Na jeho pobídku si naběhl Okriašvili, jehož zakončení hlavou bylo hodně nepřesné. Novota mohl zůstat klidný.

85

Slováci hrají s velkou vervou! Tesák bojoval o míč tak usilovně, až svého soka stáhl za dres na trávník. Gruzie bude rozehrávat z vlastní poloviny.

84

Okriašvili je dnes na straně Gruzie největším otloukánkem. Nejaktivnější hráč Gruzie schytal další nepříjemný úder do pravé nohy a nyní se svíjí na trávníku.

83

Gruzie zahrávala další rohový kop! Levan Kenia vyslal do pokutového území vysoký centr, na který si naskočil Dvali, jehož hlavička minula zadní tyč slovenské branky!

82

Oba celky si vyměnily role na hřišti. S míčem na své polovině nyní kombinují fotbalisté Gruzie. Šesták se vydal napadat, ale autové vhazování pro Slováky nezískal.

81

Zahraje si i slovenský brankář Novota, který obdržel malou domů. Novota s rozehrávkou nespěchal, Slováci drží míč v zadních řadách.

80

Do konce utkání zbývá posledních deset minut. Slováci nadále bojují na krev. Hráčům na hřišti je jasné, že hrají o účast na evropském šampionátu ve Francii.

79

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Bero, přichází Hrošovský.

78

Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Qazašvili, přichází Jigauri.

Slovensko – Gruzie

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 5. Nemec, 57. Nemec (Tesák), 70. Zreľák – 71. Kenia

Slovensko: Mucha (C) (63. Novota) – Gyömbér, Saláta, Škriniar, Tesák – Pečovský, Greguš (87. Švento) – Sabo (66. Šesták), Bero (79. Hrošovský), Zreľák – Nemec (70. Ďuriš)
Náhradníci: Novota – Pekarík, Švento, Šesták, Hrošovský, Ďuriš

Gruzie: Revišvili – Kakabadze, Kvirkvelia, Kašia (C), Kvekveskiri, Qazaišvili, Okriašvili, Čanturišvili, Kobachidze, Navaloski, Mčedlidze
Náhradníci: Amisulašvili, Dvali, Dvališvili, Jigauri, Kenia, Kvaškvadze, Kvilitaia, Makaridze, Tšikaridze

Rozhodčí: Trachta – Brandner, Kuhr