Menu

Futsal

Mistrovství Evropy

Portugalsko – Srbsko

1:3

konec (1:1)

06.02.2016, 21:00 • Bělehrad, Srbsko • Skupina B • Petr Dejnožka

To je pro dnešek z evropské šampionátu vše, zítra vyvrcholí také "česká" skupina, kde se budou naši reprezentanti snažit urvat postup proti Itálii! Příjemný zbytek večera přeje Petr Dejnožka. (22:33:26)
Další velké srbské vítězství je na světě! Domácí mančaft dokázal po Slovinsku šokovat Portugalce a po vítězství 3:1 vyhrál celou skupinu B! Znamená to mnohem příznivějšího soupeře do čtvrtfinále, ve kterém míří Srbsko na Ukrajinu a Portugalci na Španěly!

Konec zápasu.

39:33

Ricardinho pálí znovu a opět nepřesně. Tentokrát jeho střele k levé tyči chybělo opravdu málo.

39:20

Portugalsko to pochopitelně ještě zkouší, zbrklost ale znamená velké množství nepřesností.

39:13

39:13 Milos SIMIĆ - 1:3

39:13

Srbsko právě vstřelilo branku!
Razítko na srbském postupu z prvního místa je tady! Portugalci si až příliš zahrávali před vlastní brankou, za což byli náležitě potrestáni! Autové vhazování rozehrál neomylně na MILOŠE SIMIČE, který z bezprostřední blízkosti zametl balon za brankáře Vítora Huga – 1:3!

38:55

Ricardinho si znovu připravil míč na svoji levačku, následně ale vypálil mimo. Následuje time out na straně unavených Srbů, kteří hlavně musí nasbírat síly na poslední minutu dnešního utkání.

38:26

Pokračujeme v silném portugalském tlaku, obranný čtverec Srbska je ale neuvěřitelně pevný.

37:49

Ricardinho měl na noze vyrovnávací branku, svoji střelu ale nasměroval pouze do Aksentijevičovy náruče! Následný vysoký výkop srbského brankáře skončil na břevně prázdné portugalské klece!

37:35

A znovu jsme zpět před srbskou brankou..

37:07

Po dlouhé kombinaci na útočné polovině vypálil Ricardinho mimo branku, srbská defenzíva si může na několik chvil odpočinout.

36:30

A Portugalci také okamžitě využívají hru bez brankáře!

36:30

Tři a půl minuty před koncem přichází oddechový čas pro Portugalce, kteří potřebují srovnat! Když ne, ve čtvrtfinále by je čekal velkolepý souboj se Španělskem!

36:04

36:04 Marko RAJČEVIĆ - 1:2

36:04

Srbsko právě vstřelilo branku!
Tak to je hozená rukavice pro portugalský výběr! Dnes v Bělehradě vidíme jednu branku hezčí než druhou, nyní se vyšvihl domácí výběr! Rajčevič se nejprve parádní kličkou uvolnil, následně nabídl míč MARKO PERIČOVI, který obstřelil brankáře a poslal Srby do nečekaného vedení – 1:2!

35:26

Ztráta na půlící čáře znovu posadila na koně Portugalce, zakončení Bruno Coelha v akrobatické pozici prosvištělo mimo branku.

34:36

Vítor Hugo se zřejmě při souboji s Rakićem zranil a vyžádal si ošetření přímo na hrací ploše. Držel se za břicho, ale na nic vážného to nevypadá, pomůže led.

Portugalsko – Srbsko

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 15. Ricardinho – 8. Kocić (Perić), 37. Rajčević (Perić), 40. Simić (Kocić)

Karty:   27. Stojković (SRB)

Portugalsko: Vítor Hugo (Bebe) – Pedro Cary, Fábio Cecílio, João Matos, Ricardinho – Paulinho, Bruno Coelho, Arnaldo Pereira (C), Djô, Anilton, Tiago Brito, Fábio Lima.

Srbsko: Aksentijević (Momčilović) – Perić (C), Janjić, Kocić, Rajčervić – Živanović, Lazić, Simić, Rakić, Radovanović, Milojević, Pršić, Stojković.

Rozhodčí: Lumbreras (Španělsko), Lemal (Belgie) – Onatsu (Finsko)

Diváci: 11 161