Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – S. S. Lazio

0:0

konec (0:0)

06.02.2016, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • 24. kolo • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 2.54 3.2 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas tedy dospěl do svého konce a remíza je asi zasloužená, protože oba celky střídaly lepší úseky s horšími a ve druhé půli jsme toho ve výsledku mnoho neviděli. Více šancí měli asi domácí, ale Marchetti byl ke štěstí Lazia vždy na místě a případnou střelu chytil nebo vyrazil do bezpečí, Janov tak míč do branky neprocpal a jelikož se to při žádné ze šancí nepovedlo ani jeho soupeři, gól jsme dnes vůbec neviděli! Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji hezký zbytek víkendu. (22:39:31)

90+4

Konec zápasu.

90+4

Ale Maurício se sice dostal k hlavičce, která ovšem nebyla přesná a Perin tak opět zdržuje výkop od brány, což skoro zaručuje, že už se nic nestane.

90+3

Stále má římský celek problémy s tím, dostat se k zakončení, ale Janov se převážně brání. Teď mají hosté roh a s tím tak jednu z posledních šanci na otevření skóre.

90+2

Ani kombinace ve vápně hostům nevyšla, nakonec to skončilo tak, že Keita poslal míč pouze do náruče Perina a celá akce tak skončila.

90+1

Nastaveny byly čtyři minuty a domácí přišli o míč v útoku, ale Keita na druhé straně získal pro hosty pouze aut.

90

Základní hrací doba je u konce a vážně ještě žádná branka nepadla, hostující kouč Pioli sice povzbuzuje své svěřence, aby šli dopředu, ti se ale nemohou dostat za půlku.

89

Lazio se také nenechalo zahanbit, ale Đorđević byl přistižen v ofsajdu, takže odkop do své brány má pouze Perin. Vypadá to, že dnes branku neuvidíme.

88

Janov se ještě snaží něco vymyslet, ale Pavolettimu míč odskočil do autu a nakonec mohou být domácí rádi, že míč získali zpět. Bude to ale těžké, protože Lazio dobře a zodpovědně brání.

87

Lulić celkem zbytečně ve středu pole sundal pomocí loktu Džemailiho a sudímu Orsatovi nezbylo nic, než vytáhnout další kartu.

85

Rincón ještě přerušil nadějný útok faulem na Andersona, čehož si všiml i sudí a potrestal ho za to žlutou kartou.

85

Na hrací ploše už míč nestihl Patric a domácí tak logicky mají odkop od Perinovy brány, který nikam nespěchá a trochu tak natahuje čas.

83

Lazio je aktivnější v posledních minutách, ale k žádné střele to nevedlo a naopak domácí celek dokázal míč odkopnout daleko od vlastní brány.

82

Oba celky se nikam neženou, protože nechtějí přijít ani o ten jeden bod, který dnes mají. Uvidíme, jestli ještě přijde nějaká šance nebo jestli dnes branku vůbec neuvidíme.

81

Domácí měli rohový kop, který byl sice zahrán do nebezpečného prostoru, ale obrana římského celku si poradila a míč celkem v pohodě odklidila pryč.

80

Zbývá poslední desetiminutovka do konce a velký závar udělalo Lazio ve vápně soupeře, ovšem Đorđević hradbu těl nepropálil a míč je tak z domácího pohledu v bezpečí.

79

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Suso, přichází Danko Lazović.

78

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Danilo Cataldi, přichází Senad Lulić.

77

Do vápna se na druhé straně tlačil i hostující celek, ale nakonec nebyl Andersonův centr přesný a domácí ho tak odvrátili.

Janov CFC – S. S. Lazio

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   52. Suso (JAN), 61. Muñoz (JAN), 85. Rincón (JAN) – 19. Parolo (LAZ), 72. Cataldi (LAZ), 87. Lulić (LAZ)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:12.

Janov CFC: Perin – Muñoz, Burdisso, Ansaldi (58. L. Rigoni) – Izzo, Rincón, Džemaili, Laxalt – Suso (79. Lazović), Pavoletti, Cerci (69. Tachtsidis).
Náhradníci: Lamanna – De Maio, Marchese, Capel, Ntcham, Panděv, Lazović, L. Rigoni, Parente, Tachtsidis, Matavž, Fiamozzi.

S. S. Lazio: Marchetti – Basta (46. Patric), Maurício, Hoedt, Konko – Milinković-Savić, Cataldi (78. Lulić), Parolo – Anderson, Đorđević, S. Mauri (65. Keita).
Náhradníci: Guerrieri, Berisha – Patric, Braafheid, Klose, Keita, Gentiletti, Lulić.

Rozhodčí: Orsato – Liberatore, Fiorito