Menu

Fotbal

Italský pohár

Spezia Calcio – US Salernitana 1919

2:0

konec (2:0)

01.12.2015, 15:00 • Stadio Alberto Picco, La Spezia • 4. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.72 3.25 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! ASD Spezia Calcio 2008 zvládla dnešní utkání s US Salernitanou, a dokázala zvítězit 2:0!

První poločas nabídl dle očekávání velkou převahu domácího celku, který vstoupil do utkání velmi dobře. Spezia dokázala úvodního tlaku využít ve 12. minutě, kdy se prosadil Emanuele Calaio! Dobrá hra Spezie pokračovala i v následujících minutách, a ve 33. minutě navýšil domácí vedení obránce Sergio Postiga!

Ve druhém poločase si domácí celek hlídal svůj náskok, nicméně situace se zkomplikovala v 68. minutě, kdy si nechal dát druhou žlutou kartu Calaio. Hostující Salernitana však přesilovou hru nedokázala využít!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (16:56:03)

90+4

Konec zápasu.

90+2

Salernitana se ještě pokousí něco kloudného vymyslet na útočné polovině, nicméně domácí celek závěr zápasu zvládá velmi dobře!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!

90

Tak teď neudržel nervy hostující Eusepi, který se nejprve srazil s domácím Brezovecem. Následně chorvatského hráče ostře nakopl, a vysloužil si rovnou červenou kartu!

89

Exekuce rohového kopu se ujal domácí Canadjija, jehož centr však dokázala v pohodě odvrátit hostující obrana!

88

Domácí kontrolovali hru na útočné polovině, a skvěle hrající Migliore dokonce vybojoval rohový kop!

87

Spezia se následně vydala do postupného útoku, který táhl středem hřiště Migliore. Jeho postup však následně zastavil nedovoleným zákrokem hostující Odjer!

86

Spezia kontrolovala míč na vlastní polovině, následně však využil zaváhání obránce Situma hostující Lanzaro, který hledal za obranou Colomba. U míče byl však jako první domácí brankáuř!

85

Hostující Salernitana měla k dispozici další zajímavou standardní situaci! Exekuce se ujal Gabionetta, jehož povedená střela však prolétla těsně vedle levé tyče domácí branky!

84

Velmi povedenou akci na levé straně provedl Migliore, který obešel Lanzara. Následně si však domácí hráč míč příliš předkopl, a nestihl jej již na hrací ploše!

83

Salernitana je po vyloučení domácího hráče velmi aktivní směrem vpřed, nicméně do nějaké vážnější šance se zatím hostující celek nedostal!

81

Brazilec Gabionetta se pokoušel dostat k míči na pravé straně, kde však skvěle zapracoval obránce Situm. Chorvatský hráč si skvěle držel míč, a následně byl i faulován!

80

Hostující celek měl k dispozici zajímavou standardní situaci, kterou rozehrál Odjer. Jeho centr však nenadělal obraně Spezie žádné problémy!

79

Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Catellani, přichází Nene.

78

Po delší době zahrozila také domácí Spezia! Catellani poslal dlouhý nákop za obranu hostujícího celku, na který si naběhl Milos. Jeho zakončení však bylo z ostrého úhlu, a branku Salernitany neohrozilo.

77

Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Ciurria, přichází Tamas.

76

Ve vápně velmi ochotně spadl brazilský záložník Gabionetta, který si chtěl vybojovat penaltu. Hlavní rozhodčí však udělil žlutou kartu právě hostujícímu hráči!

75

Po velké chybě stopera Brezovece míč ve vápně propadl do míst, kde se nacházel Gabionetta. Brazilský hráč se však již při náběhu nacházel v ofsajdu!

Spezia Calcio – US Salernitana 1919

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Calaio, 33. Postigo

Karty:   36. Canadjija (SPZ), 55. Situm (SPZ), 63. Calaio (SPZ) – 64. Odjer (SAI), 76. Gabionetta (SAI)   68. Calaio (SPZ)   90. Eusepi (SAI)

Spezia Calcio: Brezovec, Calaio, Canadjija, Catellani, Ciurria, Chichizola, Migliore, Postigo, Situm, Terzi, Valentini
Náhradníci: Acampora, Antezza, Coric, Dentello, Milos, Mišič, Nene, Piccolo, Rossi, Sluga, Tamas

US Salernitana 1919: Bovo, Coda, Colombo, Empereur, Gabionetta, Lanzaro, Milinkovic, Moro, Rossi, Sciaudone, Terrecciano
Náhradníci: Donnarumma, Eusepi, Odjer, Perrulli, Pollace, Ronchi, Strakosha, Troianiello, Trozzo