Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

HC Davos – Skellefteå AIK

1:1

konec (1:0, 0:1, 0:0)

01.12.2015, 19:45 • Vaillant Arena • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.68 4.2 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek dnešního večera a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (22:06:48)
Je dobojováno. První čtvrtfinálový duel mezi Davosem a Skelefteou tak končí 1:1. Nyní se série přesune v úterý 8.12.2015 do Švédska, kde se bude muset rozhodnout o tom, kdo postoupí do semifinále. Znovu bude tedy k vidění pikantní souboj, který je pro oba týmy otevřený.

Konec zápasu.

59:22

Po vhazování ve středním pásmu jsou u puku hosté a míří před domácí branku. Genoni byl však po střele Zackrissona připraven a nedopustil hostům jít do vedení.

58:41

Před hostující brankou bylo ale znovu rušno. Ve velké skrumáži se však domácí znovu branky nedočkali. Do konce utkání už mnoho času nezbývá, a tak to zatím vypadá, že první duel skončí remízou.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:46

To se pochopitelně nelíbí domácím divákům, kteří to dávají dost hlasitě najevo. Kapitán Ambühl ještě vše řešil se sudími a poté mohla hra znovu pokračovat.

57:21

Ambühl našel krásným pasem úplně volného Sciaroniho, jenž z levé strany pálil z bekhendu. Puk však skončil na konci betonu Svenssona a zřejmě tak nepřekročil brankovou čáru. Sudí tak po přezkoumání videa branku nauznávají.

56:33

Ve vlastním pásmu ztratili domácí kotouč a do protiútoku se tak vydali hosté. Jenže Ritola neměl rychlost a okamžitě ho o kotouč připravil jeden z obránců domácího celku.

55:16

Rána Calofa skončila na pozorném Genonim, před kterým se bude za malou chvilkou znovu vhazovat. I hosté si nyní vypracovali několik šancí, ale na domácího brankáře nevyzráli.

54:31

Forster nahodil kotouč z levé strany mantinelu před hostující branku, kde však nikdo nebyl, kdo by mohl dopravit kotouč do hostující sítě.

53:22

Holmström se proháčkoval domácí obranou až před Genoniho. Tam svou přízemní střelou zkoušel překvapit domácího brankáře, ten si však dokázal poradit a neinkasoval.

52:33

Hned po buly v levém kruhu se ke střele dostal Ericsson, po něm pak vytasil další zákrok Genoni a znovu přerušuje hru. Vhazovat se tak bude znovu na stejném místě jako před malou chvilkou.

52:30

Petterström nahodil puk ze středního pásma do útočného, kde kotouč doskákal až před Genoniho. Ten záhy zastavuje hru a má kotouč ve své lapačce.

51:50

Další akci musejí zakládat domácí hokejisté z hloubi vlastního pásma a postupně projít do dalšího útoku.

50:53

Pěkná souhra bratrů Wieserových. Marc přihrál Dinovi, jenž okamžitě vystřelil, ale lapačka Svenssona byla připravena. Další akce Davosu tak byla zastavena.

49:43

Nyní to před Genonim zkoušel Adam Pettersson, ale jeho střela neměla gólové parametry. Genoni tak nemusel zasahovat, ukrytím puku pod svoji lapačku však raději hru přerušil.

47:50

Po střele Dino Wiesera zaduněl zadní mantinel za hostující svatyní. Domácí tak svůj tlak nepřerušují a naopak v posledních chvílích ho ještě zvyšují. Podaří se jim strhnout vedení znovu na svou stranu?

47:19

Na druhé straně raději přerušil hru Genoni, na kterého šla jedovatá střela z hole Normana. Domácí brankář tak neváhal přerušit hru a za chvíli bude puk vhozen v jeho těsné blízkosti.

HC Davos – Skellefteå AIK

1:1

konec (1:0, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Aeschlimann (Wieser D., Setoguchi) – 24. Calof (Broadhurst, Forssell)

HC Davos: Genoni (Gilles) – Du Bois, Guerra, Schneeberger, Forster, Kindschi, Ryser, Paschoud, Brejčák – Sciaroni, Walser, Ambühl – Wieser M., Axelsson, Lindgren – Setoguchi, Wieser D., Aeschlimann – Corvi, Simion, Jörg

Skellefteå AIK: Svensson (Hanses) – Urbom, Burström, Lundberg A., Heed, Aho, Lindholm A., Lindholm P., Pettersson M. – Norman, Ericsson, Forssell – Calof, Ritola, Zackrisson – Lundberg M., Holmström, Pettersson A. – Broadhurst, Wingerli, Petterström

Rozhodčí: Piechaczek, Rohatsch (oba GER) – Kaderli, Tscherrig (oba SUI)

Odveta: Skellefteå - Davos 1:4

Průběh zápasu
1. třetina
01:09
11:33
16:53
Po 1. třetině
2. třetina
22:56
23:47
31:42
38:07
Po 2. třetině
3. třetina
40:32
40:46
42:30
Konec