Menu

Další

Tiskové konference

Předzápasová tisková konference FC Kodaň

konec

28.07.2015, 17:40 • press centrum stadionu Střelnice • RR

Ode mne je to již pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u příštího přenosu na shledanou. (18:00:43)
Tisková konference proběhla velmi rychle a bez větších komplikací, přítomni byli tiskový mluvčí dánského klubu a trenér Ståle Solbakken, na všechny otázky odpovídal již zmiňovaný kouč severoevropského klubu.
Zraněný je také Andreas Cornelius, je to velká ztráta před tak důležitými zápasy?

Samozřejmě že ano, ale myslím, že náš útok je dobře poskládaný, prozatím dokázal vsítit branku skoro v každém letošním utkání, takže myslím, že to zvládneme i bez Corneliuse.
Máte nějaké zraněné hráče?

Mnoho, ale většinou to jsou zranění již z předchozí sezóny, momentálně máme 5 zraněných fotbalistů s tím, že tři se léčí a léčit budou dlouhodobě.
Jaký výsledek si přejete odvést do Dánska?

Krásné by bylo uhrát remízu a vstřelit pár branek.
V zimě jste prohráli s Jabloncem v rámci přípravy, vzali jste si něco z tohoto zápasu, pomáhal vám v přípravě?

A to nás označují za favority (směje se). Respektujeme je, díky tomu zápasu známe jejich silné stránky, ale samozřejmě i ty slabší. A doufáme, že jsme dobře připraveni na následujících 180 minut, protože nemůžeme hrát pouze na jedno (domácí) utkání.
Trenér Jablonce Jaroslav Šilhavý vás určil za favority, potvrzujete jeho tvrzení?


Pokud si to myslíte, tak ano, ale ve skutečnosti na tom nezáleží, musíme s nimi hrát dvakrát, stejně jako oni s námi. Úspěšnější postoupí.
Na otázku, v čem by Jablonec mohl být nebezpečný odvětil trenér klubu z hlavního města Dánska toto: Velmi se mi líbí jablonečtí záložníci, je pro mě těžké vyslovit jejich jména, takže to radši dělat nebudu, ale ti krajní jsou velmi rychlí, Wágner je nebezpečný v předbrankovém prostoru a líbí se mi i útočník s číslem 15 (Martin Doležal).
Co přesně trenér severoevropského celku prozradí ze své taktiky se dozvíme již zanedlouho, konkrétně v úterý s úderem sedmnácté hodiny a čtyřicáté minuty.
Kodaň se v posledních utkáních prezentuje skvělou formou, neprohrála již osm zápasů v řadě, naposledy to odnesl Esbjerg, který ji podlehl 1:2.

Poslední zápas soupeř Jablonce zvládl, porazil v prvním kole dánské nejvyšší soutěže Esbjerg 2:1.

Dobrý den, vítám vás u textového přenosu z předzápasové tiskové konference Kodaně.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:40.

Předzápasová tisková konference FC Kodaň

konec