Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Celtic Glasgow – FK Dukla Praha

3:5

konec (2:2)

04.07.2015, 13:30 • St. Mirren Park • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.62 3.77 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno, Dukla si ze St. Mirren Parku odváží velmi cennou výhru 5:3. Předváděná hra musela lahodit oku nejen nezaujatých fanoušků, sledovali jsme totiž zcela vyrovnanou a otevřenou partii, v níž měli o něco navrch překvapivě hráči pražského celku. Ve druhé půli nejprve dokonal hattrick Marek Hanousek, poté na 4:2 zvýšil hlavičkou Jakub Mareš. Glasgowští sice odpověděli zásluhou van Dijka, konečnou podobu výsledku však dal o dvě minuty později Tomáš Přikryl. Z mé strany je to vše, příště na počtenou! (15:22:58)

90+1

Konec zápasu.

90

Nastavovat se bude jedna minuta!

89

Hráči Celticu už se ani nesnaží o útočení, vědí, že osud tohoto utkání už nezlomí.

87

Zápas pomalu, ale jistě spěje ke konci. Dukla v něm podala vysoce nadprůměrný výkon a mnohonásobnému skotskému šampionovi byla minimálně vyrovnaným soupeřem.

85

85. Tomáš PŘIKRYL - 3:5

85

Dukla právě vstřelila branku!
Parádní přestřelka! Uplynuly sotva dvě minuty a Pražané znovu vedou o dva góly, skvělou střelou se o to postaral střídající TOMÁŠ PŘIKRYL – 3:5!

83

83. Virgil van DIJK - 3:4

83

Celtic právě vstřelil branku!
Ještě není konec! Johansen se ujal exekuce přímého kopu a přesně našel hlavu VIRGILA VAN DIJKA, jenž se ze skvělé pozice nemýlil.

81

Tlak domácích vyzněl do ztracena, míč je v zámezí a Rada jej za malou chvilku bude odkopávat od své branky.

79

Nebezpečný centr Přikryla způsobil chaos a zmatek ve vápně, ale ani jeden z hráčů pražského celku nedokázal zakončit!

78

Marek Hanousek znovu vystřelil a znovu z toho bylo nebezpečí pro Fasanovu svatyni – míč jen o pár decimetrů minul pravou tyč!

76

Dukla je nadále aktivní, červenožlutí budou zahrávat další rohový kop.

74

74. Gól Dukly z přímého gólu není uznán kvůli ofsajdu.

74

A aby to nebylo málo, Pražané vstřelili další gól. Pro ofsajd však nemůže být uznán!

72

Míč se stěhuje ze strany na stranu, na nápor Celticu to zatím rozhodně nevypadá, jelikož svěřenci Luboše Kozla se brání srdnatě jako lvi.

70

Zelenobílí znovu střídají, autora branky na 1:1 Griffithse nahrazuje Scepovic, na místo Forresta se podívá Donnely.

69

Do konce utkání zbývá něco přes 20 minut, udrží Dukla nadějné a cenné vedení, nebo se Celtic zmátoří a podaří se mu vyrovnat? Sledujte utkání na onlajnech i nadále!

Celtic Glasgow – FK Dukla Praha

3:5

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 28. Griffiths (pen.), 43. Mackay-Steven, 83. Dijk – 14. Hanousek, 36. Hanousek, 49. Hanousek (pen.), 59. Mareš, 85. Přikryl

Celtic Glasgow: Gordon (46. Fasan) – Lustig (46. Fisher), Boyata (46. Ambrose), Mulgrew (62. Tierney), Izaguirre (62. Stokes) – Brown, Rogic (46. van Dijk) – Forrest (70. Donnely), Johansen, Mackay-Steven (62. Henderson) – Griffiths (70. Scepovic).
Náhradníci: Fasan, Fisher, Ambrose, O’Connell, van Dijk, Tierney, Henderson, Lindsay, Nesbitt, Donnelly, Stokes, Scepovic, Trialist, Thomson, Boerrigter, Hazard

FK Dukla Praha: Rada – Gedeon, Berger, Mareš, Matěj Hanousek, Marek Hanousek, Štetina, Beauguel, Považanec (60. Néstor), Jeřábek, Jurendič.
Náhradníci: Chudý – Koval, Néstor, Krmenčík, Tetour, Kluk, Vrzal, Přikryl, Hlinka

Rozhodčí: Beaton – Connor, Stewart