Menu

Motorsport

Formule 1

Kvalifikace VC Malajsie

Vítěz: L. Hamilton

konec

28.03.2015, 10:00 • Okruh: Sepang, Kuala Lumpur, Malajsie • Michal Šandor

Je za námi hodně divoká kvalifikace na Velkou cenu Malajsie, jejíž druhá část byla předčasně ukončena kvůli prudkému lijáku a bouři. Třetí fáze "kvaldy" pak začala s několikaminutovým zpožděním. Pole position si nakonec vyjel Lewis Hamilton, jemuž bude v první řadě sekundovat Sebastian Vettel. Druhou linii zaplní Nico Rosberg a Daniel Ricciardo. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji hezkou sobotu. (11:38:51)
Konečné pořadí kvalifikace na Velkou cenu Malajsie: 1. Hamilton, 2. Vettel, 3. Rosberg, 4. Ricciardo, 5. Kvjat, 6. Verstappen, 7. Massa, 8. Grosjean, 9. Bottas, 10. Ericsson, 11. Räikkönen, 12. Maldonado, 13. Hülkenberg, 14. Pérez, 15. Sainz, 16. Nasr, 17. Button, 18. Alonso, 19. Merhi, 20. Stevens.

Konec kvalifikace.

0:00

Pole position si v Sepangu vyjel Lewis Hamilton, jehož v první řadě doplní Sebastian Vettel!

0:00

Nico Rosberg se sice zlepšil oproti svému předchozímu času, ale na lepší než třetí příčku to nestačí!

0:00

Sebastian Vettel zajel hodně dobrý třetí sektor, díky čemuž se vyhoupl na druhé místo!

0:00

Čas vymezený pro třetí část kvalifikace právě vypršel a jezdci dokončují své poslední měřené pokusy!

01:43

Nico Rosberg před sebe pustil Lewise Hamiltona, který byl momentálně rychlejší. Jezdci právě začínají svá poslední měřená kola!

03:02

U svých mechaniků si dal dostaveníčko rovněž Max Verstappen, jenž si zatím vede výborně a drží druhou řadu na startovním roštu.

03:41

Sebastian Vettel odbočil do pit lane, posléze jej následoval také Daniel Ricciardo.

05:56

Maxe Verstappena ale překonal Sebastian Vettel, který se rázem vyhoupl na třetí pozici. Rosberg, Kvjat a Ericsson mezitím zajeli do boxů pro výměnu pneumatik.

06:55

Na čele startovního pole se nachází Lewis Hamilton, jemuž na záda dýchá jeho týmový kolega Nico Rosberg. Třetí je překvapivě nováček Max Verstappen na Toro Rosso.

08:02

Někteří jezdci zvolili strategii přechodných pneumatik, někdo nasadil gumy do extrémního vlhka. Uvidíme, která z možností se ukáže jako nejlepší řešení.

10:47

Na některých úsecích tratě stále mírně prší, ale podmínky jsou v současné chvíli mnohem lepší než před několika minutami.

12:00

Třetí část kvalifikace právě začala.

Kvalifikace VC Malajsie

Vítěz: L. Hamilton

konec

Zpět na online