Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

SC Freiburg – Werder Brémy

0:1

konec (0:1)

07.03.2015, 15:30 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.57 3.46 2.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Utkání, které bylo na góly poněkud skoupé, nakonec dotáhli do vítězného konce fotbalisté Werderu Brémy. Hostující celek se ujal vedení krátce po půlhodině hry a jednobrankový náskok i přes závěrečný tlak ze strany Freiburgu udržel až do závěrečného hvizdu. Domácím se tak od předposlední příčky nepodařilo odpoutat a navýšit svůj nepříliš velký bodový zisk se budou muset pokusit v příštím kole. Hosté se naopak přiblížili k pozicím zaručujícím evropské pohárové soutěže. (17:26:37)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Hosté se navíc zmocnili míče a drží ho na soupeřově polovině co nejdále od své brány.

90+2

Míč se nachází na kopačkách Freiburgu, jehož hráčům už moc času na vyrovnání nezbývá.

90+1

Útočná akce se hráčům domácího celku nevydařila, odkop od své brány provede Wolf.

90

Hlavní arbitr se ve druhém poločase rozhodl nastavit tři minuty nad rámec základní hrací doby.

89

Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Zlatko Junuzović, přichází Felix Kroos.

88

Nebezpečným střeleckým pokusem dal o sobě vědět na opačné straně hřiště Mehmedi, jehož ránu směřující pod břevno vytěsnil Wolf na roh.

88

Hosté se dostali k pokutovému území svých soupeřů, kde míč odkopával jeden z obránců, který však trefil pouze Makiadiho, od něhož se míč odrazil mimo tři tyče.

87

Pomalu, ale jistě se blíží závěr zápasu. Podaří se domácímu týmu skórovat, nebo hosté jednobrankový náskok udrží a odvezou si z Freiburgu všechny body? Odpověď na tuto otázku se dozvíme co nevidět, takže zůstaňte s námi...

86

Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Maximilian Philipp, přichází Dani Schahin.

85

Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Franco Di Santo, přichází Davie Selke.

84

Ten byl rozehrán nakrátko, žádné nebezpečí však nakonec nevzniklo, jelikož byla p ocentru k vidění pouze nepřesná střela hlavou.

83

Freiburg stále buší do zavřených vrat, které fotbalisté Werderu ne a ne otevřít. Domácí díky své útočné aktivitě vybojovali alespoň rohový kop.

82

Domácí se stále snaží dobývat Wolfovu svatyni, defenziva Brém však tlaku ze strany Freiburgu odolává.

80

Fotbalisté Freiburgu se nakonec prokombinovali až do šestnáctky, kde jeden z jeho hráčů po kontaktu se soupeřem upadl. Píšťalka hlavního arbitra však k nevoli příznivců domácího celku zůstala němá. Jak vidno, bylo to správné rozhodnutí Aytekina, jelikož hráči v červených dresech vůbec neprotestovali.

79

Míč se momentálně nachází na polovině Freiburgu, jehož hráči jsou v jeho držení. Nedaří se jim však proniknout středem hřiště, který je bedlivě střežen záložní řadou hráčů v tmavých dresech.

78

Hostům se nyní podařilo vyvézt míč na polovinu soupeře, kde Bartels šetřil čas a nakonec pro svůj tým vybojoval autové vhazování, přestože vhazovat měli domácí.

77

Hráči Freiburgu se opět dostali do pokutového území, nepodařilo se jim však zakončit. V defenzivě Werderu jsou patrné skuliny, kterých se domácí fotbalisté snaží využít.

SC Freiburg – Werder Brémy

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 35. Di Santo

Karty:   28. Schuster (FRE), 60. Frantz (FRE) – 17. Di Santo (BRM)

SC Freiburg: Bürki – Sorg, Höhn (46. Kempf), Krmaš, Günter – Klaus, Darida, Schuster (C) (53. Frantz), Schmid – Mehmedi, Philipp (86. Schahin).
Náhradníci: Mielitz – Frantz, Schahin, Kempf, Riether, Höfler, Mujdža.

Werder Brémy: R. Wolf – Gebre Selassie, Prödl, Vestergaard, García – Bargfrede – Fritz (C), Öztunali (68. Makiadi), Junuzović (89. Kroos) – Di Santo (85. Selke), Bartels.
Náhradníci: Casteels – Caldirola, Makiadi, Kroos, Hajrović, Selke, Sternberg.

Rozhodčí: Aytekin – Pickel, Achmüller