Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Olympique Marseille – Lille OSC

2:1

konec (1:0)

21.12.2014, 14:00 • Martin Doležal

Tipsport: 1.67 3.7 5.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

STATISTIKY ZÁPASU:
Držení míče: 63% – 37%
Střely celkem: 13 – 10
Střely na branku: 2 – 2
Rohové kopy: 10 – 1
Fauly: 15 – 10
Žluté karty: 1 – 1 (15:58:36)
Domácí přeci jen potvrdili roli favorita a vítězí. Nutno ale dodat, že ve druhé části bylo Lille o něco lepším týmem. Hosté byli ze začátku druhého dějství hodně aktivní a zcela zaslouženě se dočkali vyrovnání, když se v 62. minutě prosadil Gueye. Ačkoliv bylo Lille i nadále i nadále lepším týmem, paradoxně inkasovalo, když se po nádherné akci trefil Batshuayi. Stav se již nezměnil a Olympique se může radovat ze tří bodů.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Definitivně mohl rozhodnout Gignac. Který šel sám s Ayewem na bránu. Prvně zmiňovaný přihrával, ale poslední vracející se obránce dokázal tento pas zneškodnit.

90+2

Vzápětí domácí vytěžili vhazování. Ayew chtěl udržet míč u rohového praporku, ale přišel o něj. Lille chystá závěrečný útok.

90+1

Velice aktivní Batshuayi opět zachytil míč a vydal se směrem k brance soupeře. Přihrál na Gignace a ten šetří cenné vteřiny.

90

Nastavují se celkem čtyři minuty. Hosté tak mají ještě dost času na to s výsledkem něco udělat.

88

V individuální akci se prezentoval Batshuayi. Ten sice neodcentroval ale Marseille zůstane na útočné polovině a bude vhazovat.

87

Zatím se Lille nemůže propasírovat k brance Mandandy. V této chvíli dokazuje Olympique své zkušenosti a drží mí ve své moci.

86

Origi dostal těžkou přihrávku mezi protihráče. Když míč nezachytil, zkusil si vykoledovat aspoň faul, ale to mu nevyšlo.

84

Vzápětí vystřídá hráče Lille. Dolů jde Mendes. Nahradí ho Rodelin. Je tak již jisté, že si David Rozehnal dnes nezahraje.

83

Druhé střídání na domácí straně obstará Thauvin, který odehrál výborný zápas. Místo něj okusí hrací plochu Morel.

82

Marseille se snaží v této fázi hry více dopředu. Nechce dovolit pochybení a hraje aktivně. Zatím domácí drží míč daleko od své branky.

81

Sám faulovaný se postavil k míči a centroval ke vzdálenější tyči. Jeho pas byl ale přetažený a Mandanda letící balón zachytil jako první.

80

Těch faulů a ostrých zákroků začíná přibývát. Sidibé byl faulován na útočné polovině a Lille bude zahrávat standardní situaci.

78

Avšak kulhá a po vlastních za postranní čáru neodejde. Lékaři mu pomáhají a jé téměř jisté, že zmiňovaný hráč pro dnešek dohrál.

77

Bohužel to nevypadá příliš dobře. Hostující hráč zůstává ležet v bolestech na zemi a potřebuje lékařské ošetření. Naštěstí po pár vteřinách zvedá.

76

No a Romao již po pár vteřinách dostává žlutou! Ostrým kopem do holeně totiž poslal Gueyeho k zemi. Tady mohla přijít rovnou červená.

76

Další výměnu obstará Marseille. Za velkého potlesku odchází Lemina. Ve zbylé části okusí hrací plochu Romao.

Olympique Marseille – Lille OSC

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 32. Roux (vla.), 70. Batshuayi (Thauvin) – 62. Gueye

Karty:   76. Romao (OMA) – 63. Frey (LIL)

Olympique Marseille: Mandanda (C) – Dja Djedjé, Fanni, N'Koulou, Mendy – Imbula Wanga, Lemina (76. Romao) – Batshuayi, Thauvin (83. Morel), A. Ayew – Gignac.
Náhradníci: Samba – Aloé, Boutobba, Bangoura, Morel, Omrani, Romao.

Lille OSC: Enyeama – Sidibé, Kjaer, Baša, Souaré – Balmont (72. Meïté), Mavuba (C), Gueye – Origi, Roux (57. Frey), Mendes (84. Rodelin).
Náhradníci: Elana – Corchia, Meïté, Frey, Rodelin, Rozehnal.