Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Celta de Vigo

0:1

konec (0:0)

01.11.2014, 20:00 • Camp Nou (Barcelona) • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.11 10.6 25.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Ve druhé půli měla opět převahu Barcelona, ovšem vedení se zásluhou Joaquína Larriveye ujali hosté. Katalánský velkoklub především v závěru klání útočil, seč mu síly stačily, ovšem ano to na vyrovnání nestačilo. Celta de Vigo také díky vynikajícímu výkonu gólmana Álvareze zdolala Barcelonu těsně 1:0. Já vám děkuji za pzoornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 9:8 (21:54:47)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Za svůj ostrý skluz dostává Pedro (BAR) žlutou kartu, což znamená zřejmě definitivní konec domácích nadějí.

90+2

Celta se chtěla ještě vydat kupředu. Ekipu ve světle modrém ale zastavil hvizd pomezního arbitra, který spatři ofsajd.

90+1

Domácí si nyní nerozumněli při kombinaci, balon skončil v zámezí. Celta má možnost autového vhazování na vlastní polovině.

90

Pedro z pravé strany hrací plochy opět hledal některého ze spoluhráčům, ovšem nikdo balon na hrací ploše nezastihl. K základní hrací době se budou nastavovat rovné tři minuty.

89

Messi se chtěl protlačit k volnému balonu, který ale získal Álvarez. Ze strany Barcelony se jedná spíše o zmar, který mužstvo provází po celou dobu utkání.

88

Hosté střídají. Místo Nolita naskočí do hry Madinda.

87

Suárez hledal centrem z pravé strany Neymara, který ale na balon nedosáhl. Hosté budou mít k dipozici autové vhazování, s nímž vůbec nespěchají.

86

Neymar hledal zpětnou přihrávkou Messiho, jemuž ale balon utekl. Celta se poté alespoň na malý moment osvobodila. Domácí válec znovu směřuje kupředu.

85

Balo je až u Brava, Celta může pošetřit cenné vteřinky a odpočinout si od trvalého tlaku, jemuž momentálně čelí. Hosté jsou blízko vítězství.

Luis Suárez důkladně protáhl Álvareze

84

Sergio Álvarez dnes zřejmě přivede barcelonské střelce k šílenství. Suárez vyslal ostrou ránu k levé tyči. Hostující muž s rukavicemi se ale natáhl a brilantním zákrokem tuto ránu zneškodnil. Rohový kop se poté Barceloně nepovedl.

83

Pedro potáhl míč podél levé lajny, načež odcentroval. Balon zpracoval Messi, který se však nevymotal ze změti hostujících obránců.

Charlesova ekvilibristika

82

Charles převedl velmi vyspělou techniku, když si obhodil Mathiea a pokusil se zakončit. Bravo ale jeho pokus dokázal vytěsnit. Sledujeme naprosto strhující závěr duelu.

Messiho přímý kop

FC Barcelona – Celta de Vigo

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Larrivey (Nolito)

Karty:   90+3. Pedro (BAR) – 13. Hernández (CVG), 72. S. Gómez (CVG)

FC Barcelona: Bravo – Alba, Mathieu, Mascherano, Dani Alves – Rakitić, Busquets (66. Pedro), Rafinha (66. Xavi) – Suárez, Messi (C), Neymar.
Náhradníci: ter Stegen – Bartra, Adriano, Xavi, Roberto, Pedro, Munir.

Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo (C), Cabral, S. Gómez, Castro – Krohn-Dehli, Radoja, Hernández (69. B. Fernández) – Nolito (88. Madinda), Larrivey (75. Charles), Orellana.
Náhradníci: Blanco – Costas, Á. López, Madinda, B. Fernández, Mina, Charles.

Rozhodčí: Bikandi – Huerga, Villate

Diváci: 71000