Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HK Orange 20

7:2

konec (3:1, 2:1, 2:0)

23.10.2014, 17:00 • Zimný štadión v Poprade • Marián Handzuš sk

Tipsport: 1.18 6.8 8.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hlasy po zápase:

Ernest Bokroš:
Nás mrzí, že pred peknou návštevou sme dnešné stretnutie nezvládli hlavne v defenzíve, aj keď v minulých zápasoch fungovala. Počítame s priemerom dvoch gólov, momentálne nie sme schopní extraligovým súperom strieľať viac gólov, o to viac sa spoliehame na obranu. V dnešnom stretnutí sme ale často prepadávali, dávali sme popradským hráčom priestor. Neodohrali sme dnes dobré stretnutie a nepredviedli dobrý výkon, čo ma mrzí o to viac kvôli divákom, ktorí sa na nás dnes prišli pozrieť.
Milan Jančuška:
Rozdelil by som stretnutie na tri časti, prvú a tretiu časť by som hodnotil pozitívne. Dobrý vstup však u hráčov zapôsobil a v druhej časti sme sa prestali pohybovať a hra bola rozháraná. Som ale rád, že sme sa presadili, dali sme pekné góly a už dnes sa pripravujeme na zajtrajší zápas. (19:23:58)
Medzi hosťami by sme ťažko hľadali najlepších hráčov stretnutia, svoje kvality ukazoval hlavne Skalický, no bodovo sa dnes nepresadil. Za domácich sa hetrikom blysol Hvila, gólových príležitostí a strelcov sme však dnes mali viac, než dosť.
Poprad udržal dominanciu na ľade až do konca stretnutia, v tretej tretine len zvýšil svoj strelecký účet (44. Sýkora, 49. Hvila). Pre domácich fanúšikov to tak môže byť pekná pozvánka na zajtrajší zápas s Košicami, kedy sa budú snažiť o 9. víťazný zápas v rade.

60:00

Koniec zápasu.

59:00

Popradčania sa sústreďujú na držanie puku, rolbári už pomaly otvárajú vstup na ľadovú plochu.

58:00

Profesorská hra sa domácim nemusela vyplatiť hlavne v obrannom pásme, aktivitou hýriaci Sukeľ vybojoval príležitosť pre seba i svojho kapitána Skalického. Druhý menovaný sa však nezorientoval dobre a puk sa mu zamotal pod korčuľami.

56:30

V publiku to len zahučalo po ďalšej z pekných akcií, tentoraz štvrtého popradského útoku.

55:20

Hrozba z protiútoku! Tentoraz hostia úspešne prekročili aj modrú čiaru a dostali sa do zakončenia strelou do stredu bránky. Kostúr na dvakrát puk vyrazil.

55:00

Rozostavenie útočiacich hráčov Popradu trochu pripomína tréning, keď sa snažia nepožičať puk súperovi.

54:24

Kamzíci si hokej vychutnávajú, ponúkajú si pozície na prechod do pásma i v ňom, paradoxne to znamená menej práce pre Okoličányho, ktorý len tŕpne, odkiaľ naň puk vyletí.

53:45

Zbytočná kľučka jedného z hosťujúcich hráčov vystavuje celý útok mimo hry, a "pomaranče" sa tak pripravujú o jednu z mála možností na prečíslenie.

53:33

Šprintérsky súboj skončil skôr, než začal, puk totiž preťal všetky čiary.

52:10

Popradčania sa evidentne snažia usadiť v útočnom pásme do presilovkového rozloženia, Paukovčekova formácia teraz vynakladá minimum úsilia do držania súpera na dištanc. Okrem puku v pásme lietajú iba mladíci z dvadsiatky.

51:10

Mlynčár na útočnej modrej čiare padá, Tábi s Horvátom však nedokázali dostatočne rýchlo našliapnuť a zbaviť sa ďalších brániacich hráčov – ich snaha tak končí v strednom pásme.

49:40

Okoličány ulovil puk do lapačky, pri snahe o rozohrávku však narazil na protivníkov na každej strane, a tak si konštruktívne myšlienky veľmi rýchlo rozmyslel.

49:20

Paukovčekovu rozohrávku za bránkou vystihol Hrušík, miesto natlačenia sa pred Kostúra však volil cestu popri mantineli, kde proti presile stroskotal.

48:20

Kostúr radšej prikrýva puk, ktorý k nemu doputoval cez celé klzisko, na chvíľu sa tak naša pozornosť presunie pred neho.

48:05

Poprad dal gól!
Dá sa povedať, že zámok, v ktorom Popradčania držia svojich súperov im šetrí sily, pretože sa s mladíkmi nemusia naháňať po celom klzisku. Čerešničku na "putá" nasadil LUKÁŠ HVILA parádnou strelou z ľavého kruhu, keď puk zrejme ešte zazvonil o brvno bezmocného Dávida Okoličányho. Asistencie: Matúš Matis, Jaroslav Kasík.

47:31

Z ľadu sa ťažko dvíha Horvát, priznám sa, že som nepostrehol, čo ho v strednom pásme pri mantineli zložilo k zemi, no zdvíha sa a odchádza po vlastných.

46:57

Bartečko sa s pukom rozbehol na útočnej modrej, trojica brániacich hráčov pred ním len so strachom cúvala, Bartečko sa znovu snažil vyšperkovať akciu peknou prihrávkou, avšak všetci spoluhráči už čakali, že akciu zakončí sám.

HK Poprad – HK Orange 20

7:2

konec (3:1, 2:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Paločko (Takáč, Kroták), 6. Mlynčár (Gáborčík, Štrauch), 6. Kurali (Boltun), 22. Hvila (Matis, Paukovček), 40. Hvila (Paukovček), 44. Sýkora (Boltun), 49. Hvila (Kasík, Matis) – 7. Ondris (Sukeľ, Bačík), 24. Horvát (Vadovič, Giľák)

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali, Fabian (A), Dinda, Kasík, Malina, Makovský, Gáborčík – Sýkora, Boltun, Bartečko (A) – Kroták (C), Takáč, Paločko – Matis, Paukovček, Hvila – Štrauch, Mlynčár, Gapa. Tréner: Jančuška Milan.

HK Orange 20: Godla (6. Okoličány) – Bačik (A), Hochel, Jendroľ, Pavúk, Vadovič, F. Fekiač, Mendrej, J. Varga – Petráš (A), Kabáč, Skalický (C) – Gilak, Horvát, Tábi – Galis, Bondra – Hrušík, Sukel, Ondris. Tréner: Bokroš Ernest

Rozhodčí: Lauff Rudolf – Bogdaň Andrej, Rovenský Tibor

Diváci: 1097

Průběh zápasu
1. třetina
04:27
05:49
05:55
06:54
11:28
Po 1. třetině
2. třetina
21:39
23:34
31:15
39:08
Po 2. třetině
3. třetina
43:59
48:05
Konec