Menu

Fotbal

Evropská liga

Turín FC – HJK Helsinki

2:0

konec (1:0)

23.10.2014, 21:05 • Stadio Olympico, Turín, Itálie • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.35 4.95 11.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že FC Turín porazil HJK Helsinki poměrem 2:0, připisuje si druhou výhru ve skupině a celkově zatím ve třech zápasech nedostal ani gól, zatímco HoJeKo nezískalo ani bod, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (23:30:53)
Statistiky zápasu:
Góly: 2-0.
Střely celkem: 13-5.
Střely na branku: 5-1.
Zásahy gólmanů: 1-3.
Střely mimo: 5-4.
Zblokované střely: 3-0.
Žluté karty: 1-3.
Červené karty: 0-0.
Rohy: 4-2.
Držení míče: 59% – 41%.
Ofsajdy: 5-1.
Zápas skončil a nutno říct, že FC Turín se raduje ze zasloužené výhry 2:0 proti HJK Helsinki. Hosté se po většinu času pouze bránili a čekají tak na své první body ve skupině B. Turín si naopak rozdělil oba góly do obou poločasů. Nejprve trefil Cristian Molinaro jen břevno, ale deset minut před koncem poločasu se již nemýlil. Třináct minut po pauze pak pojistil výhru domácích Amauri.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Vivasova střela ze zblokována a následně posílá Savage míč v krkolomné pozici na rohový kop, který bude kopat El Kaddouri.

90

Poslední minuta řádné hrací doby je zde. O výhře domácích se rozhodně nedá pochybovat. Nastaveny budou dvě minuty.

Sebastian Sorso se k míči těsně neprodral

89

Asi jedna z nejlepších akcí hostí. Sebastian Sorsa se vydal do velkého vápna, kde se snažil zpracovat si míč, který mu na poslední chvíli, a to velmi šťastně, ustřelil pod nohami Pontus Jansson.

89

Což o to, v obraně si HJK počíná poměrně dobře a až na pár vyjímek bez potíží likviduje nákopy Turína. Jenže směrem dopředu je to tedy velká tragédie.

87

Po delším čase se zase hraje blíže k brance Erikssona. Viděli jsme jednoznačně nejdelší pobyt Helsinek před branou Turína.

85

Macoumba Kandji se snažil znemožnit dlouhý odkop od branky Cristianu Molinarovi, jenže netrefil míč, ale nohy svého soka. Žlutá karta jej nemine.

84

Nikolai Alho se sice výtečně prosadil přes Maksimoviće, kterému ale podél pravé lajny velkého vápna přišel na pomoc Jansson a proti dvojici beků Turína již neměl Alho šanci.

83

Demba Savage si vzápětí vykoledoval žlutou kartu po tom, co vehementně urgoval u sudího, že se jednalo o ofsajd. Kartonek žluté karty vidí za protesty.

83

Helsinki ale ukazují, že i oni umí něco repertoáru fotbalového umění. Demba Savage si povodil dva hráče domácích a vystřelil. Jeho akci však chyběla přesnější střela, míč končí hodně nad spojnicí břevna a levé tyče.

81

Nikolai Alho se v situaci dva na dva snažil přistrčit míč Kandjimu, tentokrát se však vyznamenala obrana domácích.

80

Po delším čase se dostali ke střele také Helsinští. Pokus Robina Loda však nebyl vůbec přesný, Padelli se za míčem pouze v poklidu otočil. Kulatý nesmysl šel hodně vedle.

79

Nyní teda předvedli hosté při rozehrávce školáckou chybu a HJK může být rádo, že se Sorsa předvedl výborný skluz a vypíchl míč zpět ke svým spoluhráčům.

78

Nocerinovi utíká míč v dobré pozici od nohy a končí v zámezí.

Turín FC – HJK Helsinki

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 35. Molinaro (Darmian), 58. Amauri (Vives)

Karty:   68. Quagliarella (TUI) – 43. Annan (HSK), 83. Savage (HSK), 85. Kandji (HSK)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:4.

Turín FC: D. Padelli – Maksimović, P. Jansson, S. Gastón – Darmian, Benassi (71. Nocerino), Vives (C), El Kaddouri, Molinaro – Martínez (76. Barreto), Amauri (67. Quagliarella).
Náhradníci: J-F. Gillet – Bovo, Glik, Nocerino, J. Mino, Barreto, Quagliarella.

HJK Helsinki: Doblas Santana (46. Eriksson) – Sorsa, Heikkinen, Baah, Lampi – Savage, Tainio (C) (76. Väyrynen), Annan, Zeneli (67. Alho) – Lod – Kandji.
Náhradníci: Eriksson – Heikkilä, Moren, Väyrynen, Alho, Perovuo, Bancé.

Rozhodčí: Stephan Klossner – Remy Zgraggen, Vital Jobin – Johannes Vogel (vš. Švýcarsko)