Menu

Hokej

NHL

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs

0:0

odloženo (-:-, -:-, -:-)

23.10.2014, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Michal Sedláček (@Michal_68)

Tipsport: 2.03 4.1 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání Ottawa – Toronto je z důvodu střeleckého útoku na kanadský parlament odloženo! (19:50:18)
Československá stopa v zápase:

V domácím dresu se představí český kanonýr, kterému to ale zatím moc nelepí, tedy Milan Michálek. Na straně Leafs to bude tvrdý bek Roman Polák a slovenský útočník čtvrté lajny Richard Pánik.
Vzájemné zápasy v sezoně 2013/14:

Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators 5:4 po náj.
Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs 3:4 po náj.
Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators 6:3
Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs 1:0
Ottawa Senators

Tým z hlavního města Kanady čeká dnes šestý zápas sezony. Senators v odehraných pěti duelech nasbírali osm bodů a jsou na 4. místě Východní konference. Tým táhne kapitán Erik Karlsson, který dva góly dal a na dva přihrál. Ottawa hrála doma dvakrát a oba duely vyhrála. Během pěti utkání Sens prohráli jen jednou a to v prvním zápase sezony na ledě Nashvillu 2:3.
Toronto Maple Leafs

Hráči Leafs si po dvou prohrách v dvojzápase s Detroitem napravili chuť včera, když uspěli na ledě NY Islanders. Navíc se probudil kanonýr Phil Kessel, který dokázal dvakrát skórovat. Svůj první gól v novém působišti vstřelil i obránce Roman Polák. Také se zdá, že alespoň nyní, má Toronto vyřešený post brankářské jedničky. Jonathan Bernier podával v posledních dvou zápasech, co nastoupil do brány, velmi spolehlivé výkony. Především proti Detroitu zazářil a i díky němu získali Leafs alespoň bod. Javorovým Listům paří v tabulce Východu 10. příčka, když v sedmi zápasech získali stejný počet bodů.
Sportu zdar a hokeji zvlášť. Dnes náš čeká kanadské derby a bitva o Ontario mezi domácí Ottawou Senators a nedalekým Torontem Maple Leafs
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs

0:0

odloženo (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online