Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Sigma Olomouc B – HFK Třebíč

2:2

konec (1:1)

20.04.2014, 10:15 • Andrův stadion, hřiště 2 • Jan Matúš (@honzashepp)

Sigma Olomouc "B" nakonec remízovala se svým tabulkovým sousedem 2:2, když se i ve druhé části dostali domácí opět do vedení, ale Třebíč dokázala kontrovat, a hosté svou druhou brankou rozhodnuli o tom, že si z Hané odvezou jeden bod. (12:08:17)

Konec zápasu.

90

Centr P. Ševčíka však dokázali hosté bez problémů odkopnout.

90

Sigma bude zahrávat přímý kop z pravé strany.

89

Florián se hnal do rychlého protiútoku, kde však byl sám na dva hráče v modré, kteří jej nakonec dokázali obrat o míč.

88

Střídající Válek mohl být hrdinou. Hostující fotbalista se dostal ke střele z voleje a jeho pokus proletěl jen pár centimetrů nad břevnem.

87

Třebíč střídá svého třetího hráče, když ze hřiště odchází Jan Dobrovolný, kterého nahrazuje Ivo Ujčík.

86

Sigma drží míč okolo šestnáctky Třebíče, ale domácí fotbalisté se zatím nemohou dostat do nějakého zakončení směrem na Matiáška.

84

Lukáš Podzemského nahradí v sestavě Třebíče Tomáš Válek.

83

A Florián už málem otočil vývoj utkání! Hostující hráč se odhodlal ke střele ze zhruba dvaceti metrů a jeho pokus jen těsně minul levou tyč domácí brány.

82

Třebíč právě vstřelila branku!
Horáci se však přece jenom dočkávají vyrovnávající branky, když domácí obrana trochu propadnula a k míči se nakonec dostal PETR FLORIÁN, který jej usměrnil za záda Reichla.

80

Třebíčtí fotbalisté se už radovali ze své druhé branky, ale Komínek zřejmě ještě předtím fauloval jednoho z domácích hráčů, a tak hlavní rozhodčí neuznává branku hostů.

79

Dnešní utkání sleduje 89 diváků.

79

Následný přímý kop zahrál P. Ševčík, jehož pokus však letěl příliš nad bránu Třebíče.

78

Další žlutá karta na straně Třebíče. Květoslav Havránek musel zastavit dobře vyvíjející útok Olomouce, a tak fauloval zhruba dvacet metrů před svou bránou jednoho z domácích.

77

Sám faulovaný hráč se nakonec ujal exekuce, když jeho přímý pokus letěl na bránu Třebíče, ale Matiášek jej dokázal zkrotit.

76

Plšek byl před šestnáctkou Třebíče poslán šlapákem k zemi, a tak budou domácí kopat přímý kop.

74

A. Ševčík se po pravé straně hnal na Matiáška, kterého nakonec dokázal přehodit, ale s domácím hráčem se ještě stihnul vrátit jeden z obránců, a zabránil mu tak ve vstřelení míče do prázdné.

73

Trenér Mucha střídá už svého třetího hráče, když ze hry stahuje střelce druhé branky Michala Holuba, kterého ve zbytku utkání nahradí Jiří Texl.

SK Sigma Olomouc B – HFK Třebíč

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 13. Ševčík P., 68. Holub – 15. Komínek (pen.), 82. Florián

Karty:   69. Podzemský (TRE), 71. Dobrovolný (TRE), 78. Havránek (TRE)

SK Sigma Olomouc B: Reichl – Ševčík O., Štěrba (C), Richter (55. Plšek), Habusta, Holub, Ševčík P., Schmidt, Stříž (46. Ševčík A.), Hýbl.
Náhradníci: Ševčík A., Plšek, Jemelka, Texl, Chvěja.

HFK Třebíč: Matiášek – Svoboda Š., Chalupa, Podzemský (84. Válek), Dobrovolný (87. Ujčík), Chlup, Kostelecký (46. Florián), Komínek (C), Chalupa, Svoboda P., Havránek.
Náhradníci: Válek, Sedláček, Florián, Benda, Ujčík, Tesař.

Rozhodčí: Ondráš – Ogrodník, Batík.

Diváci: 89