Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

UD Almería – Celta de Vigo

2:4

konec (1:1)

20.04.2014, 12:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Martin Dvořák

Tipsport: 2.6 3.24 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z dnešního onlajn přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou. (13:52:12)
A právě nyní dnešní utkání končí! Z hlediště Estadio de los Juegos Mediterráneos se ozývá pískot, není divu, Almería si touto porážkou řádně zadělala na problém, neboť se rozhodně z předposledního místa nepohne, naopak, týmy před ní se jí ještě mohou vzdálit a záchrana nejvyšší soutěže tak je ještě více nereálná. Hosté se naopak díky tomuto úspěchu dostávají do klidného středu tabulky, navíc s větším bodovým odstupem od sestupových pozic.

Konec zápasu.

90+2

Rozhodčí nastavil tři minuty nad rámec základní hrací doby.

90

Tam se však domácí prosadit nedokázali a míč je zpět ve středu hřiště.

90

Je tu poslední minuta řádné hrací doby, po levé straně se snaží Azeez proniknout k pokutovému území, ale nakonec raději přenáší hru na druhou stranu.

89

Na zvrat v zápase je již z pohledu domácího týmu pozdě, hosté mají stále dvoubrankový náskok a "jdou" si pro cenné tři body.

88

Almería právě vstřelila branku!
Domácí snižují, ÓSCAR DÍAZ, který před malým okamžikem dostal žlutou kartu, se po přihrávce Rodriho dokázal prosadit střelou z hranice pokutového území, velmi povedená individuální akce!

86

Žlutou kartu dostává Óscar Díaz (UD Almería) za útočný faul, kdy v pokutovém území soupeře srazil k zemi bránícího Cabrala..

85

Corona centruje z levé strany do pokutového území, na brankové čáře zastavil míč Álvarez, ale vzrušení na tribunách je zbytečné, byl pískán ofsajd.

84

Rohový kop pro domácí tým, teprve první rohový kop v celém zápase!

83

Hra se hodně zklidnila, nyní se hraje převážně ve středu hřiště, míč drží častěji hosté.

80

Je před námi závěrečná desetiminutovka dnešního zápasu, který je již rozhodnutý, hosté si hlídají jasné vedení a jsou velmi blízko třem bodům.

78

A znovu sledujeme kombinaci hostů na polovině Almeríi, domácí v těchto fázích zápasu nemají "protizbraň".

77

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Iñigo López.

76

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Hosté si nyní dělají doslova, co chtějí... FABIÁN ORELLANA si nabíhá za obranu soupeře, špičkou kopačky zpracovává velmi povedený lob Rafinhy, Estebanovi udělal ještě kličku a zakončuje do prázdné branky.

75

Před sprintujícím Rodrim, který se snaží dostat k míči po dlouhém nákopu, zasahuje Sergio Álvarez, který "sbírá" míč do náruče a rozehrává.

74

Hosté rozehrávají, je to postupná kombinace.

73

Žlutou kartu dostává Marcos Tébar (UD Almería) za faul v hlavičkovém souboji, ve středu hřiště, byť hráč ukazuje, že trefil míč, rozhodčí je jiného názoru.

UD Almería – Celta de Vigo

2:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 40. Rodri (Tébar), 88. Díaz (Rodri) – 19. Nolito (Rafinha), 52. Charles (Nolito), 71. Nolito (Orellana), 76. Orellana (Rafinha)

Karty:   12. Verza (ALM), 42. Mané (ALM), 68. Rodri (ALM), 73. Tébar (ALM), 86. Díaz (ALM)

UD Almería: Esteban – Nélson, Tébar, Trujillo, Mané – Suso (66. Díaz), Verza (58. Corona), F. Soriano (C) (30. Zongo), Azeez, Vidal – Rodri.
Náhradníci: Julián – Rafita, Corona, Dubarbier, Zongo, Díaz, Barbosa.

Celta de Vigo: R. Yoel – Mallo (C), Cabral, Fontàs, Castro – Krohn-Dehli, Á. López (46. Madinda), Rafinha (77. I. López) – Orellana, Charles (67. Bermejo), Nolito.
Náhradníci: S. Álvarez – I. López, Costas, Oubiña, Madinda, Bermejo, Mina.

Rozhodčí: Muñiz – Fernández, Zancada