Menu

Tenis

Pohár Billie Jean Kingové (krytý tvrdý povrch)

Lucie Šafářová – Camila Giorgiová

0:0

zrušeno

20.04.2014, 14:00 • ČEZ Aréna, Ostrava • Martin Švejkar

Tipsport: 1.45 2.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Kvůli rozhodnutému stavu fedcupového semifinále je tento zápas zrušen a následovat bude rovnou čtyřhra. (14:05:44)
Petra Kvitová porazila Robertu Vinciovou, což znamená, že Češky postupují do finále Fed Cupu! Uvidíme, kdo tedy nakonec nastoupí k druhé dnešní dvouhře.

Vítám vás u semifinále tenisového Fed Cupu, v němž spolu měří síly reprezentace České republiky a Itálie. Po prvním hracím dnu jsou mnohem blíže finále Češky, které se ujaly vedení 2:0 a k jistotě postupu jim tak před nedělními bojí zbývá uhrát jediný bod. Ten může získat ještě před tímto zápasem Petra Kvitová, která změří síly se Sarou Erraniovou. Pokud se Kvitové nepodaří zvítězit, budou české postupové naděje vkládány do Lucie Šafářové, která by podle dosavadních plánů měla na tvrdém povrchu v ostravské ČEZ Aréně vyzvat Camilu Giorgiovou.


Lucie Šafářová
Česká reprezentantka je momentálně na 26. místě v žebříčku WTA. V českém fedcupovém týmu má Šafářová ve dvouhře vyrovnanou bilanci 11 výher/11 porážek. Včera získala Lucie Šafářová důležitý první bod tohoto semifinále, když ve dvou setech přehrála Saru Erraniovou poměrem 6:4 6:1. Na její vítězství poté navázala Petra Kvitová, která přidala druhý bod výhrou nad Camilou Giorgiovou, dnešní soupeřkou Šafářové.


Camila Giorgiová
Dvaadvacetiletá Italka se teprve poslední dobou dostává do podvědomí širší tenisové veřejnosti. Giorgiová je momentálně na 54. místě žebříčku WTA, což je její dosavadní kariérní maximum. K jeho dosažení ji pomohla účast ve finále nedávného turnaje v polských Katovicích, kde nestačila pouze na celkovou vítězku Alize Cornetovou z Francie. V sobotu se Giorgiová představila ostravskému publiku v souboji s Petrou Kvitovou, které podlehla výsledkem 4:6 2:6.

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

L. Šafářová – C. Giorgiová

0:0

zrušeno

Zpět na online